Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΚΙΑΧΤΡΑ




Δαγωνισμό με θέμα τα «ΣΚΙΑΧΤΡΑ διοργανώνει ο Πολυχώρος Citrus, άρωμα μνήμης στα πλαίσια των καθιερωμένων εκδηλώσεων με τον ευρύτερο τίτλο «Στο Φέγγος του Citrus».
Κάθε ενδιαφερόμενος, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορεί να λάβει μέρος με ένα έργο, κατασκευάζοντας το δικό του Σκιάχτρο. Στον διαγωνισμό οι κατηγορίες συμμετοχής είναι δύο, ενηλίκων και παιδιών.
 Επειδή ο χώρος που θα εκτίθενται τα ΣΚΙΑΧΤΡΑ μέσα στο περιβόλι του Citrus για όλο το καλοκαίρι είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την δήλωση συμμετοχής που θα καταθέσει κάθε ενδιαφερόμενος. Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανέρχεται στους 30.
 Όποιος θέλει να λάβει μέρος με την δική του κατασκευή, μπορεί να συμπληρώσει μία δήλωση συμμετοχής που θα βρει στο κατάστημα Citrus, Φ. Αργέντη 11, στην πόλη της Χίου. Όλες οι αιτήσεις πρέπει να έχουν κατατεθεί ως τις 31 Μαΐου.
 Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια, οπότε όλα τα ΣΚΙΑΧΤΡΑ θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί στο χώρο μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Στο τέλος του καλοκαιριού θα γίνει η βράβευση του καλύτερου έργου κάθε κατηγορίας και θα δοθεί στον δημιουργό του βραβευμένου Σκιάχτρου το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε την Μίτσυ Ακογιούνογλου στο 6974893815 ή την Ματίνα Κιουράνη στο 6947024111.