Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ




Σήμερα (20-04-2012) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή στα Κεραμειά Λέσβου, βρέθηκαν νεκροί, μέσα σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, ένας 30χρονος  από τo Λεπέτυμνο Λέσβου και ένας 39χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας κάτοικος της ευρύτερης περιοχής . Το μακάβριο εύρημα αντίκρισε διερχόμενος οδηγός και αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Οι άνδρες, οικοδόμοι στο επάγγελμα, φέρουν τραύματα στη θωρακική χώρα από όπλο. Όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.net   το συμβάν  έχει να κάνει με  θέματα διακίνησης ναρκωτικών, όλα δείχνουν ότι το διπλό έγκλημα οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Για τους δύο άντρες,  είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις Αστυνομικές Αρχές, από συγγενικά τους πρόσωπα χθες (19-04-2012). 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
(φωτογραφίες-βίντεο   Γιώργος Παπαδόπουλος)


Δείτε Βίντεο από το τόπο του εγκλήματος

 ————————————————–
up date Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας 21/04/2012
Ένας 30χρονος ημεδαπός και ένας 39χρονος αλλοδαπός βρέθηκαν νεκροί, μέσα σε εγκαταλελειμμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, σε αγροτική /περιοχή.
Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ανθρωποκτονίας ενός 30χρονου ημεδαπού και ενός 39χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί, χθες (20-04-2012) το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, μέσα σε εγκαταλελειμμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή στα Κεραμειά Λέσβου.  
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι, οι δύο άντρες, έφεραν εμφανή τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ το φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν, είχε περιλουστεί εσωτερικά και εξωτερικά με εύφλεκτο υγρό και είχε μερικώς καταστραφεί από εκδηλωθείσα πυρκαγιά.
Τόσο για τον 30χρονο ημεδαπό όσο και για τον 39χρονο αλλοδαπό, είχε δηλωθεί από συγγενικά τους πρόσωπα, η εξαφάνισή τους στις Αστυνομικές Αρχές, βραδινές ώρες της 19-04-2012.      
lesvosnews.net