Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΑΣ :ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής Χίου με την "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ", Μάρκος Κουντουρούδας, πραγματοποίησε το απόγευμα της 2-5-2012 περιοδεία στις περιοχές του Θολού Ποταμιού, των Αρμολίων, του Πυργίου, των Ολυμπίων και των Μεστών. 
Ειδικότερα στα Αρμόλια πραγματοποίησε συζητήσεις με τους γνωστούς "Λαϊνάδες" (πρόκειται για οικογενειακές επιχειρήσεις παραδοσιακής χειροτεχνίας κεραμικών, τα λεγόμενα λαϊνια), οι οποίοι του ανέφεραν τα προβλήματα που βιώνουν, που έγκεινται και στην έλλειψη προσβασιμότητας των προϊόντων τους στις αγορές. Από τον Μ.Κουντουρούδα προτάθηκε η δημιουργία Συνεταιρισμού προκειμένου να υπάρξει σχετική οργάνωση και προώθηση των ανωτέρω προϊόντων, σύμφωνα και με σχετικές προγραμματικές θέσεις της "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ", που έγινε αποδεκτή από αυτούς. 
Την 3-5-2012, ο Μ.Κουντουρούδας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις περιοχές της Βολισσού και Πιτυούς και μετά θα καταλήξει στα Καρδάμυλα για την πραγματοποίηση της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας του στην Πλατεία Μαρμάρου των Καρδαμύλων και ώρα 7 μ.μ. με ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση, προκειμένου οι Χιώτισσες και οι Χιώτες να ενημερωθούν για τις προγραμματικές θέσεις και προτάσεις της 'ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" με πληρότητα.