Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

«ΑΒΑΤΟ» Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΤΙΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ


ΤΟΥ ΗΛΙΑΦΥΛΛΑ            Έχω γράψει επανειλημμένα μέσα απ’ αυτό το blog , για τα προβλήματα που δημιουργούνται τις βραδινές ώρες κυρίως , στον Δημοτικό Κήπο της Χίου .
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω για το πόσο ασφάλεια νοιώθουν οι Αρχές , ή αν τους ενδιαφέρουν ή όχι τα συμβαίνοντα εκεί , οι πολίτες όμως , δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα μέσα στον Δημοτικό μας Κήπο , τις νυκτερινές ώρες.
            Ο αγοραίος και μη , έρωτας , πηγαίνει … σύννεφο από αλλοδαπές προσφερόμενος . Σύμφωνα με καταγγελίες , υπάρχουν και …gay ιστορίες . Ομάδες περίεργες κυκλοφορούν , οχήματα μπαινοβγαίνουν  και κάνουν και … ψιλοκοντρίτσες και βέβαια , … «πουλιέται και η ανάλογη μαγκιά».
            Αυτά τα έχουμε γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν , αλλά … «αγρός αγοράζεται» από τους εντεταλμένους για την ασφάλειά μας , όποιοι και αν είναι αυτοί … Και μη μας πει κάποιος ότι «πήγαμε , είδαμε και … ουδέν αντιληφθήκαμε» , γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει … Και τώρα που δημοσιοποιούνται αυτά , για κάποιες ημέρες πιθανόν να υπάρξει η σχετική ησυχία …Οι καταγγελίες όμως υπάρχουν , είναι δεδομένες και χρειάζεται έρευνα , περιπολίες και παρακολούθηση, για να συλληφθεί όλο αυτό το συνοθύλευμα , που έχει κάνει «άβατο» τον Δημοτικό μας Κήπο , τις νυκτερινές κυρίως ώρες.
            Αφού οι διάφοροι … «εγκέφαλοι» ήθελαν ανοικτό τον Δημοτικό Κήπο και … χωρίς κάγκελα , ας φροντίσουν τώρα οι εντεταλμένες αρχές για την σύλληψη των παρανόμων που συνωθούνται εκεί , νυκτερινές ώρες και βεβαίως να φροντίσουν για την απρόσκοπτη ασφαλή διέλευση και περίπατο των πολιτών της Χίου εντός  του Δημοτικού Κήπου και κατά την διάρκεια των νυκτερινών ωρών.