Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ




Ο δήμος Ναυπλίου «αγκαλιάζει» τις οικογένειες, οι οποίες αντιμετωπίζουν κοινωνικό – οικονομικά προβλήματα, καθώς από τη νέα σχολική χρονιά θα θέσει σε λειτουργία το κοινωνικό φροντιστήριο. Εθελοντές καθηγητές μέσης εκπαίδευσης θα δίνουν το «παρών» προκειμένου να υποστηρίζουν μαθησιακά μαθητές που προέρχονται από άπορες οικογένειες.
Οι εγγραφές μαθητών Γυμνασίου -Λυκείου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο αρχίζουν από τις 3 Σεπτεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να παραλαμβάνουν και να καταθέτουν σχετικές αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην γραμματεία της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Ναυπλιέων.
Παράλληλα, ο δήμος απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή σε όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τη διδασκαλία τους στους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, προκειμένου να ενισχύσουν και να συμβάλουν δυναμικά στην παροχή ολοκληρωμένης παιδείας σε μαθητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
newsbomb.gr