Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

"MAΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ"


Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας της Μ.Κ.Ο. ΄΄Αποστολή΄΄ στη Χίο, διοργανώνουν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, στις 11 π.μ. ΄΄Μαγειρέματα αγάπης΄΄, στο κτήριο του Κέντρου (Κουντουριώτου 14, Χίος) στα πλαίσια των εορταστικών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Συγκεκριμένα, οι εξυπηρετούμενοι στο Κέντρο Ημέρας, θα συμμετάσχουν στην παρασκευή χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων, στα πλαίσια της ενίσχυσης των δεξιοτήτων τους, σε μια ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα, με την καθοδήγηση της ευγενώς προσφερόμενης διαιτολόγου κας Αννας Καρυστιανού. Τα γλυκά που θα παρασκευάσουν θα προσφερθούν στη συνέχεια από το Κέντρο Ημέρας στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου καθώς και στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Χίου (Διονυσίειον Οικοτροφείο).
            Παράλληλα θα συζητήσουμε για τα παραδοσιακά ελληνικά γλυκίσματα των γιορτινών ημερών στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Επιμέλεια εκδήλωσης: Βάσω Κριτάκη (από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Χίου, τηλ. 2271044206) με την συνεργασία ομάδας εθελοντών και του καταστήματος WORKSHOP (Μιχ. Λιβανού 3-5, Χίος)