Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ο ΚΑΜΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ




Σχετικά με το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας με τίτλο «Αδικαιολόγητη Άρνηση» που αναφέρεται στην άρνηση της περιφέρειας να παραχωρηθεί το  πρώην εργοστάσιο «Κρόνος» και η περιοχή του στους ιδιώτες που έχουν αναλάβει την ανακύκλωση των απορριμμάτων, σαν αποθηκευτικός χώρος των ανακυκλώσιμων υλικών, ό Φιλοπρόοδος Όμιλος Κάμπου έχει να δηλώσει τα εξής:
•           Τον Κάμπο της Χίου και τις εφαπτόμενες περιμετρικά περιοχές του δεν θα τις αφήσουμε να γίνουν ούτε σκουπιδότοποι, ούτε αποθηκευτικοί χώροι ανακυκλώσιμων υλικών. Άλλωστε αυτό δεν επιτρέπεται.
•           Δεν μας ενδιαφέρουν αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας.
            Παράλληλα όμως αν η Περιφέρεια αρνείται την παραχώρηση της περιοχής του «Κρόνου» διότι δεν θέλει να επιβαρύνει  περισσότερο την περιοχή και τους κατοίκους της, εμείς την ευχαριστούμε. Φαντασθείτε να επιτρέψουμε ακριβώς δίπλα και από πάνω από τον ‘Άγιο Ισίδωρο των Πετροκοκκίνων να γίνει αποθηκευτικός Χώρος ανακυκλώσιμων υλικών.
Ας πάψουν λοιπόν οι εκλεγμένοι μας ‘Άρχοντες, να παίζουν παιγνίδια εντυπώσεων και επί του προκειμένου θέματος ας δηλώσουν ξεκάθαρα ποια είναι η θέση τους, για να λάβουμε και εμείς τα μέτρα μας.
Για το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου Ομίλου Κάμπου
Ζαννίκος Μάρκος