Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

"ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ" ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ



Μπορεί ο Βασίλης, ο καταδικασμένος σε ισόβια «φτερωτός γιατρός», που το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκλεισε μέσα ισόβια, γιατί έκαναν «φτερά» περίπου 17 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, να είναι στο κελί και να στέλνει… γράμματα και γραφές, ωστόσο, οι… φίλοι του παύλα πρώην μέλη της παράταξής του «Αναγέννηση» δουλεύουν για αυτόν χωρίς αυτόν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, με άκρα μυστικότητα (ξημερώματα συναντήθηκαν, μεσημέρι το διέλυσαν, λένε οι «κακές γλώττες»), στο πολιτικό γραφείο του «φτερωτού», συναντήθηκαν στελέχη της παράταξής του, πρώην αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.λπ. και συμφώνησαν να βάλουν την τσούφρα τους σε κάποιεςυπεύθυνες δηλώσεις.
Τι θα λένε αυτές οι υπεύθυνες δηλώσεις; Ότι «εγώ ο τάδε κ.λπ. κ.λπ. δηλώνω υπεύθυνα ότι έδωσα τμήμα του μισθού μου που μου καταβλήθηκε επί δημαρχίας “φτερωτού” στον τραπεζικό λογαριασμό της “Αναγέννησης” για να αγοραστούν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης κ.λπ. κ.λπ.».
Σε τι θα χρησιμεύσουν αυτές στο Βασίλη Παπαγεωργόπουλου; Πιθανότατα θα τις χρησιμοποιήσει ως «όπλο» στο Εφετείο, για να πει: «Να, από πού προέρχονται τα λεφτά για την παράταξη κ.λπ. κ.λπ.».
 aftodioikisi.gr