Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ENHMEΡΩΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ



Στο πλαίσιο των διαδικασιών του 9ου τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και του θεματικού προσυνεδρίου που θα λάβει χώρα στη Μυτιλήνη το προσεχές Σαββατοκύριακο, κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής το Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μάνο Κόνσολα θα επισκεφτεί τη Χίο την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013.
Το κλιμάκιο, μεταξύ άλλων, θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς του νησιού προκειμένου να ανταλλάξει απόψεις για τα θέματα που τους απασχολούν προκειμένου αυτά να συζητηθούν στα θεματικά προσυνέδρια που θα ακολουθήσουν.
Το κλιμάκιο θα αποτελείται από τον βουλευτή Δωδεκανήσου τησ Ν.Δ. κ. Μάνο Κόνσολα, τον κ. Δημήτρη Λέντζο από την γραμματεία των παραγωγικών τάξεων και τον κ. Γιώργο Παπανικόλα, από το οργανωτικό του κόμματος.
Προγραμματίζεται συνέντευξη τύπου για την Παρασκευή το μεσημέρι.
Για το πρόγραμμα των συναντήσεων θα γίνει ενημέρωση από τη ΝΟΔΕ Χίου.
Το 9οΤακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στις 28-30 Ιουνίου 2013. Στο πλαίσιο του συνεδρίου έχουν προγραμματισθεί να γίνουν κεντρικές περιφερειακές εκδηλώσεις-προσυνέδρια στις 12 Διοικητικές Περιφέρειες της Χώρας, αφού θα έχουν προηγηθεί επισκέψεις κλιμακίων σε όλες τις αντίστοιχες Περιφερειακές Ενότητες. Παράλληλα προγραμματίζονται ιδεολογικά fora.Ήδη στις 23 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο το πρώτο προσυνέδριο.