Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ (ΣΤΗΡΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ) : Ο ΚΛΑΔΟΣ ΝΑ ΣΤΕΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΩΝΑ ΤΙΜΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ !



Συνάδελφε, Συναδέλφισσα
Η χθεσινή συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ στην Αθήνα, έδειξε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ι δυνάμεις της ΔΑΚΕ της ΠΑΣΚ και του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. τοπικά ΕΑΚ) σου πρότειναν μορφή  πάλης, ικανοποιώντας τις εκλογικές ανάγκες των παρατάξεών τους εν’ όψει του συνεδρίου της ΟΛΜΕ.
Οι μεγαλοστομίες, τα κροκοδείλια δάκρυα, οι θεατρινισμοί κατέρρευσαν μπροστά στην ανυπαρξία διάθεσης αντίστασης και σύγκρουσης με την κυβερνητική πολιτική ακυρώνοντας τη δική μας ψήφο αγώνα.
·       Καταδίκασε τη διγλωσσία, την «επανάσταση» στα λόγια που μπροστά στο συμφέρον της κυβέρνησης σημερινής και αυριανής κυβέρνησης δίπλωσαν τις σημαίες του αγώνα.
·       Τιμώρησε αυτούς που μπροστά στη σύγκρουση με την κυβέρνηση διάλεξαν να ρίξουν τις ασπίδες του αγώνα.
·       Στείλε το δικό σου μήνυμα ενάντια στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης και Ε.Ε. Πρέπει να απαντήσουμε με ενότητα και ενιαίο αγώνα εκπαιδευτικών, εργαζομένων, γονιών και μαθητών σε συμμαχία και με άλλους κλάδους εργαζομένων. 
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην ΕΛΜΕ με συνέπεια και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του κλάδου κατέθεσαν την πρότασή τους με μοναδικό κριτήριο την προοπτική οργάνωσης, προετοιμασίας και κλιμάκωσης του αγώνα.
Στείλε πιο δυνατή τη φωνή της δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας στο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Μαδιά Καλλιόπη
Λιγνός Ιωάννης
Παρίσης Αλέξανδρος
Πύρρος Σταμάτιος