Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ -ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ : ΕΝΑ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΗ Β. ΣΟΦΙΑΣ


Δύσκολη αναμένεται να είναι η συγκατοίκηση του «δίδυμου» Κυριάκου Μητοστάκη και Εύης Χριστοφιλοπουλου στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Αν και η  Χριστοφιλοπούλου, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, θα πάρει το χαρτοφυλάκιο του Μανούσου Βολουδάκη, δηλαδή, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τυπικά δεν θα έχει εμπλοκή στα θέματα-«αγκάθια» της διαθεσιμότητας και των απολύσεων, είναι βέβαιο ότι θα θελήσει να ανακατευτεί.
Όχι μόνο γιατί η νέα υφυπουργός εκπροσωπεί το «κεντρώο» ΠΑΣΟΚ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ως εκ τούτου θα θελήσει να βάλει «φρένο» στον ακραιφνώς νεοφιλελεύθερο Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και γιατί, όπως λένε οι  «άσπονδοι φίλοι» της, «της Εύης της αρέσει να ανακατεύεται παντού».
Θα την «καταπιεί» ή θα του σπάσει τα τύμπανα;  
Πόσο μάλλον που ήδη έχουν φτάσει στ’ αυτιά της φήμες που λένε ότι «ο Κυριάκος με το πολιτικό του εκτόπισμα (;) και, κυρίως, με το όνομα του σύντομα θα την… καταπιεί».
Γιατί, όπως λένε οι ίδιοι άσπονδοι φίλοι της αλλά και, όπως πολλάκις έχουν διαπιστώσει οι τηλεθεατές στους δέκτες τους, «η κ. Χριστοφιλοπούλου δεν ‘τρώγεται’ εύκολα. Κι αυτό γιατί μέχρι να την ‘φάει’ κανείς, μπορεί να του έχει σπάσει τα τύμπανα!»


aftodioikisi.gr