Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

"ΒΟΜΒΑ" ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ : ΤΟ 20% ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ


Την πρόβλεψη-βόμβα ότι το 20% των δημοτικών αστυνομικών θα απολυθούν από το δημόσιο καθώς έχουν μπει με πλαστά πτυχία ή με άλλους παράνομους τρόπους έκανε μιλώντας στον  Βήμα fm ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Μάλιστα, ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει αξιολόγηση όλων των δημοσίων υπαλλήλων και δεν απέκλεισε, στο πλαίσιο αυτό, να απομακρυνθούν και δημόσιοι υπάλληλοι που μπήκαν στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ, καθώς έχουν μπει με πλαστά πτυχία.
Αποκάλυψε δε ότι πολλά ξένα ινστιτούτα στην Ελλάδα όπως το Βρετανικό Συμβούλιο, η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, το Γαλλικό Ινστιτούτο και το Ινστιτούτο Γκαίτε έχουν καταγγείλει ότι ο αριθμός των υπαλλήλων του δημοσίου που εμφανίζονται να κατέχουν ξενόγλωσσα πτυχία είναι πολύ μεγαλύτερος από τα πτυχία που έχουν δώσει.
Αναφορικά  με την αποκάλυψη της εφημερίδας «Δημοκρατία» ότι ο υπουργός πήρες στο γραφείο του «πράσινη» υπάλληλο που είχε εμπλακεί σε υπόθεση διαφθοράς στο Δήμο Αθηναίων, ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος έχει ήδη απομακρυνθεί.


aftodioikisi.gr