Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Ν.Σ. ΧΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ : "ΚΑΡΦΩΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ Σ ' ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ"

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΝΣ ΧΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ

Προς τα μέλη των αθλητικών συλλόγων του νησιού μας,

Καλούμε όλυς τους αθλητικούς συλλόγους να καλέσουν ανοιχτά τα μέλη τους να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά beach-volley  της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 24/8/2013 στη Bella Vista. Δίνοντας και μ αυτόν τον τρόπο μια απάντηση προς κάθε κατεύθυνση καταδίκης της ναρκωκουλτούρας που πλασάρει το σύστημα και όσοι το υποστηρίζουν.
Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 6978250438, 6932707742.

Σήμερα δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην συνδέεται με την ύπαρξη του συστήματος που ζούμε, του καπιταλισμού.
Η κρίση, η ανεργία, οι ταξικοί φραγμοί στην Παιδεία, η «μαθητεία»  στην δουλειά χωρίς δικαιώματα, έλλειψη ελεύθερου χρόνου, ο πολιτισμός της παρακμής, η μάστιγα των ναρκωτικών, είναι παιδιά το ίδιου εκμεταλλευτικού συστήματος.
Ο πλούτος που παράγουν οι εργαζόμενοι, οι γονείς μας, η ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας αντί να αξιοποιούνται για να ζούμε καλύτερα, γίνονται αμύθητα πλούτη μιας χούφτας επιχειρηματιών, εφοπλιστών, βιομήχανων.
Μας λένε ότι αυτό το σύστημα είναι αιώνιο, ότι πρέπει να κάνουμε θυσίες για να βγει από την κρίση και τα αδιέξοδά του.
Όταν αγανακτείς, όταν οργίζεσαι με την αδικία, όταν αναζητάς διέξοδο από την σημερινή ζούγκλα σου πλασάρουν την ατομική λύση, το «βόλεμα», τη φυγή στον ψεύτικο δρόμο των ναρκωτικών.
Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος πιστεύει στην ευρύτερη αξία της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού που βοηθούν τον άνθρωπο να ενταχθεί στην κοινωνία, να δουλεύει συλλογικά, να έχει στόχους, να αντιμετωπίζει τα προβλήματά του. Γι’ αυτό λέμε  ότι Ευθύνη του κράτους είναι η δημιουργία προϋποθέσεων για δωρεάν άθληση.
Παλιά υπουργός στη βουλή έλεγε: «Γήπεδα, στάδια, κολυμβητήρια; Να μάθουν να παράγουν και χρήμα. Μπορούν να το παράξουνε. Εμείς πρέπει να δώσουμε τις κατευθύνσεις και σε κάθε περίπτωση αυτή είναι η κατεύθυνση που δίνει και η ΕΕ...».
Αποτέλεσμα; Τόσο στην ΕΕ όσο και στη χώρα μας, μέσα από έρευνες, διαπιστώνεται ότι τα επόμενα χρόνια θα αυξηθούν σοβαρές ασθένειες που θα χτυπήσουν κυρίως τη σωματική και ψυχική υγεία του λαού και ιδιαίτερα της νεολαίας
Είναι προφανές ότι αν δεν καταργηθεί η επιχειρηματική δράση στον αθλητισμό, η πλειοψηφία του λαού και της νεολαίας δε θα μπορέσει να γευτεί τα οφέλη από τη συστηματικά οργανωμένη ενασχόληση με τον Αθλητισμό και γενικότερα τη Φυσική Αγωγή.
 ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ;
Μας ρίχνουν στην ντόπα και στην αποχαύνωση των Ναρκωτικών, ενώ ταυτοχρονα πλουτίζουν με την πώλησή τους.
 Μας θέλουν άβουλους και μοιραίους.
 Δούλους στις καφετέριες τους, στα πολυκαταστήματά τους, στα γιαπιά, στα όποια εργοστάσια έχει το νησί, αραχτούς και κοιμισμένους!
 Βότσαλα στο κύμα!
Ακίνδυνους για το σύστημά τους και τις αρπαχτές τους! Χωρίς δικαιώματα στη ζωή.


Γύρισέ τους την πλάτη! Μη μασάς το χόρτο που σου πασάρουν!
Έλα μαζί μας! Διεκδίκησε τη ζωή και τα δικαιώματά σου!

Κάρφωσέ δυνατά, ενάντια σ’ όλα τα ναρκωτικά!



ΝΣ ΧΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ