Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΙΒΑΝΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

     Μια πολύ ενδιαφέρουσα  τιμητική εκδήλωση έχει οργανώσει ο Σύλλογος Αποφοίτων Λιβάνειου Γυμνασίου Καρδαμύλων το Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013, στα Καρδάμυλα, στο χώρο του ιστορικού Γυμνασίου, με ώρα έναρξης στις 19.00 μ.μ.

     Κατά την εκδήλωση πρόκειται να βραβευθούν οι αριστούχοι μαθητές Γυμνασίου, Ε.Π.Α.Λ. και Γενικού Λυκείου, οι μαθήτριες για τη διάκρισή τους στον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, καθώς και οι μαθήτριες για τη διάκρισή τους στο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα Πετόσφαιρας. Βράβευση μαθητών θα πραγματοποιηθεί και από τον Καρδαμυλίτικο Σύλλογο Νέας Υόρκης, καθώς και από την οικογένεια Μαρινάκη.

     Εξέχουσα θέση στις εκδηλώσεις έχει η ανακοίνωση επιδόματος σπουδών για 22 παιδιά των Καρδαμύλων, με εμπνευστή την κ. Βρανοπούλου και χορηγό τα ναυπηγεία CHENGXI SHIPYARD SHANGHAI. Οικονομική ενίσχυση θα επιδοθεί και από τα ναυπηγεία Chengxi shipyard Guangzhou προς τον Αντιδήμαρχο Καρδαμύλων, για έργα υποδομής, καθώς και για πολιτιστικές δράσεις.

     Τιμητική διάκριση θα επιδοθεί και στον πρώην καθηγητή Ναυτικών μαθημάτων κ. Γ. Καντεράκη, ενώ ο Δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης θα προσφέρει αναμνηστική πλακέτα του Δ. Χίου προς τους δωρητές CHENGXI SHIPYARD GUANGZOU, CHENGXI SHIPYARD SHANGHAI, Δημήτριο Βρανόπουλο (Πρόεδρο της MARINE PLUS) και Έλενα Βρανοπούλου (Ασφαλιστική Σύμβουλο της ING).

     Το κλείσιμο των εκδηλώσεων περιλαμβάνει χορευτική βραδιά στην πλατεία Άνω Καρδαμύλων με τη συμμετοχή του χορευτικού του Φ.Ο.Κ.

     Την επιμέλεια των ανωτέρω εκδηλώσεων έχει αναλάβει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Λιβάνειου Γυμνασίου Καρδαμύλων κ. Αλέξανδρος Εμμ.Καραμούζος, τον οποίο και συγχαίρει ο Δήμος για την ακάματη δραστηριότητα και αγάπη του για τα Καρδάμυλα.