Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ Α.ΜΕΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ




Στη Χίο οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, αυτοί που ονειρεύονται στειρώσεις σε ΑμεΑ και χρονίως πάσχοντες, που χαρακτήρισαν τα ΑμεΑ ελλαττωματικά πλάσματα και προϊόντα, οι φασίστες νοσταλγοί της ευγονικής του Χίτλερ που σκότωνε ηλικιωμένους και ανάπηρους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης επειδή ήταν «κόστος για την κοινωνία», αυτοί που μπουκάρουν σε νοσοκομεία για να δοθεί αίμα μόνο σε Έλληνες, χρησιμοποιούν σήμερα και πάλι τα ΑμεΑ και τους χρονίως πάσχοντες για να διαφημιστούν!
Ως άξια τέκνα και στήριγμα του εκμεταλλευτικού συστήματος, στηρίζουν την εμπορευματοποίηση της Υγείας και τους εκμεταλλευτές της και εντείνουν την υποβάθμισή της, ρίχνοντας την ευθύνη στους μετανάστες και σπέρνοντας ρατσιστικό δηλητήριο, μοιράζουν όμως τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες, με την επίδειξη της ταυτότητάς τους!!
Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Βορείου Αιγαίου καταδικάζει τις φασιστικές πρακτικές τους, που τις βαφτίζουν φιλανθρωπία και καλεί όσους βάζουν τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα να σκεφτούν  τις πρόσφατες δολοφονικές ενέργειες στο Πέραμα, οι οποίες μας δείχνουν πολύ καλά ποιοι είναι. Τα Άτομα με Αναπηρία και οι οικογένειές τους, κάθε Σύλλογος πρέπει να απομονώσουν τους νοσταλγούς, των κρεματορίων και των φούρνων καύσης ανθρώπων.
Η δράση των φασιστών ξεκίνησε πρώτα απέναντι στους μετανάστες, τώρα απέναντι σε συνδικαλιστές σωματείων (Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη). Χρησιμοποιεί τα Α.μεΑ. και τους χρόνια πάσχοντες σαν βιτρίνα ώστε αύριο να χτυπήσει όποιον σηκώσει κεφάλι, όποιον τολμήσει να αντισταθεί και να διεκδικήσει.
Καλούμε τα Άτομα με Αναπηρία, τους γονείς να μην αφήσουμε τους φασίστες να ποτίσουν τις ψυχές των παιδιών μας με το δηλητήριο του φασισμού. Να μην τους αφήσουμε να μας φοβίσουν. Να μην τους αφήσουμε να το παίζουν «προστάτες» των παιδιών και των οικογενειών μας.
Οι τραγικές δυσκολίες που βιώνουν οι ανάπηροι, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι γονείς μας πρέπει να αντιμετωπιστούν με την οργάνωση και τον αγώνα όλου του λαού για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία, Παιδεία, για εργασία με δικαιώματα και αξιοπρεπή ζωή με βάση τις ανάγκες μας. Με τη συνέχιση της έμπρακτης αλληλεγγύης μέσα από τους Συλλόγους μας και δίπλα σε όλους όσους αντιπαλεύουν τη σημερινή κατάσταση και όχι με τους ανεπιθύμητους φασίστες της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι στηρίζουν ακριβώς αυτή την πολιτική από την οποία υποφέρουμε! Την πολιτική της ΕΕ και των Κομμάτων που την υπηρετούν. Η Χρυσή Αυγή προσφέρει στο σύστημα τις καλύτερες υπηρεσίες, είναι το μακρύ του χέρι για να χτυπά όσους αγωνίζονται.
Τα μεμονωμένα φαινόμενα ευεργετηθέντων από την προσφορά τροφίμων σε Άτομα με Αναπηρία στη Χίο από τη Χρυσή Αυγή, σε καμία περίπτωση δεν αφορούν σωματεία που εκπροσωπούν το σύνολο των Ατόμων με Αναπηρία και των οικογενειών τους.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΤΟ Δ.Σ.
ΤΗΣ Π.Ο