Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ




ΚΑΛΕΣΜΑ
Τέσσερα χρόνια τώρα η υποβάθμιση του νησιού και της ζωής μας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και η αιτία όλων αυτών είναι οι ίδιες μνημονιακές πολιτικές που μειώνουν τις συντάξεις, τους μισθούς, οδηγούν την κοινωνία στο περιθώριο, αφήνουν οικογένειες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και σπίτι, οδηγούν σε συρρίκνωση το Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας, αφήνουν τον ΕΟΠΥΥ χωρίς μικροβιολογικό και τώρα μας απομονώνουν από το κέντρο με τα ακριβά εισιτήρια και την κατάργηση της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ακτοπλοϊκής σύνδεσης οδηγώντας το νησί σε μαρασμό, ακόμη περισσότερη ύφεση, ανεργία και φτώχεια.
Δεν παρακαλούμε, είναι δικαίωμά μας και απαιτούμε
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σύνδεση των νησιών με τον Πειραιά και μεταξύ τους με σύγχρονα, ασφαλή, φτηνά πλοία.
Δουλειές για όλους
Στήριξη όλων των ανέργων
Κανένας Χιώτης χωρίς ρεύμα, νερό, στέγη
Κανένας μόνος του
Αρνούμαστε τις διαθεσιμότητες, τις απολύσεις, τα χαράτσια, τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας, την ανεργία και την φτώχεια.
Οι ψεύτικες «ιστορίες επιτυχίας» δεν πείθουν κανέναν. Γι’ αυτό τα συνδικάτα μαζί με τους εργαζόμενους, παρά τις δυσκολίες, τα εμπόδια, τις καταργήσεις και τους περιορισμούς, θα συνεχίσουν αταλάντευτα τον αγώνα για να αποκρούσουν και να ανατρέψουν αυτές τις αντεργατικές, αντικοινωνικές και ΕΞΟΧΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ & ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, να ακυρώσουν τις καταστροφικές επιταγές των μνημονίων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, να αλλάξουν ριζικά οι πολιτικές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Απαντάμε σε όλους αυτούς:
Αλλαγές, εκσυγχρονισμός, ανάπτυξη, πρόοδος, προοπτική και ελπίδα είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να υπάρξουν με υποταγμένους, εξαθλιωμένους και εξοντωμένους τους πολίτες, την κοινωνία, τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, τους συλλογικούς και κοινωνικούς φορείς, με πληγωμένη την ίδια τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΧΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5/11/2013 ΣΤΙΣ 21:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ