Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η ΛΑΣ ΓΙΑ ΒΡΟΥΛΗ : "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ"

Ως υποψήφιος του σωλήνα παρουσιάστηκε ξανά στην πολιτική ζωή του τόπου ο κ. Βρουλής και μάλιστα , βλέποντας , όπως λέει το κενό της αντιπολίτευσης!!!
Όταν  είσαι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ  από τα δρώμενα της Χίου, αλλά και από τα δρώμενα της περιφέρειας , στην οποία τον έταξε ο χιώτικος λαός στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπηρετήσει τα συμφέροντά  του ,  είναι απολύτως φυσικό και για μας κατανοητό να μη βλέπεις όχι μόνο τον αγώνα των άλλων, αλλά κα να διεκδικείς ρόλο μεσσία.
Μεσσία  μάλιστα «ανεξάρτητου», αλλά με στήριξη ΝΔ και όποιου άλλου λάχει , αρκεί να κινείται μέσα στη γνωστή συνταγή «Ευρωπαϊκή Ένωση-ευρώ,  Καλλικράτης , υποταγή  στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τα δεκανίκια της και ο λαός στη γωνία».
Αυτό που ξεκάθαρα ο κ. Βρουλής μας λέει είναι ότι είμαι εδώ, πρόθυμος για όλα , ώστε ο λαός μας να συνθλίψει τα οράματα της ζωής του ανάμεσα σε Λαμπρινούδη –Βρουλή, να εγκλωβιστεί ξανά  σε ένα κάλπικο δίπολο που το μόνο που θα του προσφέρει είναι νέα δεινά, νέο τέλμα, νέο ιερατείο και παρατρεχάμενους μνηστήρες, νέα ρουσφέτια,  με λίγα λόγια να αλλάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς, άλλωστε δεν πέρασαν δα και αιώνες από τη θητεία Βρουλή ούτε από τις «τράμπες Λαμπρινούδη- Βρουλή» στις τελευταίες εκλογές τοπικής διοίκησης.
Οι εκθέσεις ιδεών , που αναφέρεται ο ίδιος και άλλοι επίδοξοι σωτήρες μας, αποδίδουν όρκους πίστης και στο νόμο Καλλικράτη, την ταφόπλακα της υπαίθρου και της όποιας  ελάχιστης αυτοδιοίκησης είχε απομείνει και στην ευνομία, δηλαδή, με μνημόνια και χωρίς μνημόνια ,υπακοή, γονυκλισία στις περικοπές της κεντρικής κυβέρνησης, στην ανταποδοτικότητα, στις ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών και πολλά άλλα.
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου το κριτήριο ψήφου πρέπει να είναι σ ‘ αυτήν τη διπλή εκλογική μάχη, ο καθένας και η καθεμιά,  να ψηφίσει με κριτήριο τη ζωή του, τα προβλήματά του, τις δυσκολίες του, την πείρα του όλα αυτά τα χρόνια που βλέπει να τον κοροϊδεύουν οι τοπικοί εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι δήθεν ανεξάρτητοι ή αντιμνημονιακοί και να συνταχθεί,  να συμπορευτεί σε ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα που θα ανατρέψει όχι μόνο τη δημοτική αρχή Λαμπρινούδη,  αλλά και τις πολιτικές της, ώστε ο Δήμος να γίνει πόλος αντίστασης για τα συμφέροντα του λαού, για τα δικαιώματά του και τις απαιτήσεις του.

Γι αυτό και η ψήφος παντού και στο δήμο και στην περιφέρεια και στις ευρωεκλογές πρέπει να είναι στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης και των συμμάχων της, στο ΚΚΕ, τη μόνη εγγύηση για να ξεφύγει ο λαός  από μεσσίες και σωσίες που είναι νεροκουβαλητές και όψεις του σημερινού βάρβαρου συστήματος της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.