Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Το Εργατικό Κέντρο Χίου σε συνεργασία με την Πολυκλινική ΕΛΕΥΘΩ και με αφορμή την Ημέρα τις Γυναίκας παρέχουν στις συμπολίτισσές μας τη δυνατότητα δωρεάν εξέτασης μαστού καθώς και ψηφιακή μαστογραφία με 40% έκπτωση από τη Δευτέρα 10 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014.
Οι ενδιαφερόμενες που επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα τηλέφωνα της Πολυκλινικής αναφέροντας το Εργατικό Κέντρο Χίου.

Η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η χώρα μας έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλους ακόμα και στα θέματα υγείας και πρόληψης με αποτέλεσμα απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις όπως ο γυναικολογικός έλεγχος να αποφεύγονται λόγω του κόστους και της αδυναμίας πληρωμής του.

Αποτελεί λοιπόν  μια προσφορά ζωής η πρωτοβουλία αυτή προς τις γυναίκες συμπολίτισσές μας που με την πολύπλευρη δράση τους στη ζωή μας και στην κοινωνία  μας θυμίζουν τους λόγους για τους οποίους πρέπει καθημερινά να αγωνιζόμαστε.
Για τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας.



*Υπενθυμίζουμε ότι η Πολυκλινική ΕΛΕΥΘΩ προσφέρει κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα δωρεάν εξετάσεις σε διάφορες ιατρικές ειδικότητες για τις ευάλωτες κοινωνικά και οικονομικά ομάδες. Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού στη τηλέφωνα επικοινωνίας της πολυκλινικής που αναφέρονται παρακάτω.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΩ:
Τηλέφωνα:22710-29777&29888 και 22710-43888
               Fax: 22710 29700
              Διεύθυνση: Γ. Βερίτη 49 , Βαρβάσι , 82100 Χίος