Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ




Στόχος της «Πρωτοβουλίας» είναι η εξασφάλιση ποιοτικού πόσιμου νερού στις βρύσες των καταναλωτών με το μικρότερο δυνατό κόστος.
O υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς με στελέχη της «Πρωτοβουλίας για τη Χίο» επισκέφτηκε χθες, Δευτέρα 31/3, τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.Χ. προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα για τη λειτουργία της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει
Κατά τη συζήτηση που έγινε με τη Διεύθυνση της εταιρείας, ο Μανώλης Βουρνούς ανέπτυξε την άποψη της «Πρωτοβουλίας» ότι η Δημοτική Αρχήκαι οι εκπρόσωποι της πρέπει να εμπιστεύονται το προσωπικό του Δήμου και των Νομικών προσώπων του. Ιδιαίτερα για τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.Χ., η πολιτική Διοίκηση της εταιρείας πρέπει να κινείται στη διεκδίκηση πόρων και προγραμμάτων από τα Υπουργεία και την Περιφέρεια για την υλοποίηση του έργου της και να μην αναλώνεται σε τεχνικά θέματα, που μπορούν να αντιμετωπίζονται πολύ πιο αποτελεσματικά από το αξιόλογο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας.
Επιπλέον, όσον αφορά τη διαχείριση των υδάτων, ο Μανώλης Βουρνούς υποστήριξε την άποψη του συνδυασμού του για «Ενιαίο σχεδιασμό διαχείρισης των υδάτων» ολόκληρου του νησιού.