Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ – Οξεία επίθεση του antinews στη Ντόρα για στήριξη στη Δούρου: Συναντήθηκε το… ταγέρ με το ταγάρ!


Λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες και ενόψει της διαφαινόμενης νίκης της Ρένας Δούρου έναντι του Γιάννη Σγουρού αλλά και την τρίτη θέση της ΝΔ, φαίνεται ότι ξεκίνησαν τα όργανα στη ΝΔ αναφορικά με την Περιφέρεια Αττικής. Η γνωστή ιστοσελίδα antinews.gr που, όπως είναι γνωστό, απηχεί απόψεις του περιβάλλοντος του Μεγάρου Μαξίμου, πραγματοποιεί μία άνευ προηγουμένου επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη κατηγορώντας την ότι στήριξε στην Περιφέρεια Αττικής τη Ρένα Δούρου.
«Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες η αγαπημένη μας Ντόρα αποφάσισε να παίξει ένα ακόμη άθλιο παιχνίδι σε βάρος της παράταξης που την ανέχεται. Φημολογείται ότι δίνει γραμμή σε όσους έμειναν να την στηρίζουν, να ψηφίσουν και να δώσουν ώθηση στην Περιφέρεια Αττικής… στη Ρένα Δούρου. Το φαντάζεστε; Δεν στηρίζει τον Γιάννη Σγουρό για να πάει κόντρα στη ΝΔ, αντιθέτως στηρίζει την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ αγνοώντας παντελώς τον επίσημο υποψήφιο του κόμματος στο οποίο ανήκει και η ίδια ανήκει (αν ανήκει δηλαδή). Αντί να βγει να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της την υποψηφιότητα του Γιώργου Κουμουτσάκου η κ. Μπακογιάννη παίζει παρασκηνιακά παιχνίδια με την Κουμουνδούρου
Μα είναι ποτέ δυνατόν; Συναντήθηκε το… ταγέρ με το ταγάρ, η Ντόρα και η Ρένα και αποφάσισαν να γίνουν φίλες; Τι βρόμικο παιχνίδι σε βάρος της ΝΔ και του Σαμαρά είναι αυτό που παίζει η θυγατέρα του Μητσοτάκη;
aftodioikisi.gr
Το πλήρες κείμενο του κειμένου του antinews.gr είναι το εξής: 
Ποιος ξέρει να παίζει τα καλύτερα «βρόμικα» πολιτικά παιχνίδια; Είναι η πιο εύκολη ερώτηση που μπορεί να κάνει κάποιος στο ελληνικό πολιτικό σύστημα των τελευταίων 50 χρόνων. Τα καλύτερα «βρόμικα» τα πουλάει η Αγία Οικογένεια Μητσοτάκη που δεν αφήνει τίποτε να περάσει χωρίς να το μολύνει.
Για τον Κ. Μητσοτάκη και τα όσα έχει κάνει για την πατρίδα και την παράταξη μπορεί να γράφει κανείς τόμους ολόκληρους. Για την άξια διάδοχο, τόσο στη διαπλοκή όσο και στην πολιτική μετριότητα, την θυγατέρα Ντόρα, έχουμε πει κι έχουμε γράψει πολλά. Όμως, φαίνεται ότι η αθλιότητα δεν έχει τέλος, παρά το γεγονός ότι χρόνια τώρα ο ελληνικός λαός και ειδικά ο κόσμος της Δεξιάς έχει διαγράψει την οικογένεια Μητσοτάκη. Εκεί αυτοί, επιμένουν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια και να πληγώνουν τη ΝΔ μόνο και μόνο για προσωπικό τους όφελος. Μόνο και μόνο για να πάρουν εκδίκηση για την πανωλεθρία του 2009.
Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες η αγαπημένη μας Ντόρα αποφάσισε να παίξει ένα ακόμη άθλιο παιχνίδι σε βάρος της παράταξης που την ανέχεται. Φημολογείται ότι δίνει γραμμή σε όσους έμειναν να την στηρίζουν, να ψηφίσουν και να δώσουν ώθηση στην Περιφέρεια Αττικής… στη Ρένα Δούρου. Το φαντάζεστε; Δεν στηρίζει τον Γιάννη Σγουρό για να πάει κόντρα στη ΝΔ, αντιθέτως στηρίζει την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ αγνοώντας παντελώς τον επίσημο υποψήφιο του κόμματος στο οποίο ανήκει και η ίδια ανήκει (αν ανήκει δηλαδή). Αντί να βγει να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της την υποψηφιότητα του Γιώργου Κουμουτσάκου η κ. Μπακογιάννη παίζει παρασκηνιακά παιχνίδια με την Κουμουνδούρου. Και ο κ. Κουμουτσάκος δεν είναι κανένας τυχαίος. Δεν είναι απλά ένας από τους καλύτερους ευρωβουλευτές, δεν είναι μια τίμια υποψηφιότητα που δίνει αγώνα απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες, σε όλους τους κοιμισμένους υπουργούς και βουλευτές της Αττικής και σε όλους τους βολεμένους «γαλάζιους» δημάρχους που δεν τον στηρίζουν. Ο κ. Κουμουτσάκος ήταν παλαιότερα στενός συνεργάτης της κ. Μπακογιάννης, εκπρόσωπος τύπου στο υπουργείο Εξωτερικών. Το ξεχνάει αυτό η Ντόρα κι αντί να τον στηρίξει και να υπερασπιστεί τον αγώνα που δίνει για την Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε να στηρίξει τη Ρένα Δούρου;
Μα είναι ποτέ δυνατόν; Συναντήθηκε το… ταγέρ με το ταγάρ, η Ντόρα και η Ρένα και αποφάσισαν να γίνουν φίλες; Τι βρόμικο παιχνίδι σε βάρος της ΝΔ και του Σαμαρά είναι αυτό που παίζει η θυγατέρα του Μητσοτάκη;
Φαίνεται ότι η κ. Ντόρα δεν συγχώρησε στον κ. Κουμουτσάκο ότι ανήκει στο Καραμανλικό στρατόπεδο κι ότι ποτέ δεν προκάλεσε πρόβλημα στην παράταξη. Αντιθέτως, συνεργάζεται άψογα με τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος τον επέλεξε γιατί είναι ικανός και τίμιος. Αλλά αυτά η Αγία Οικογένεια δεν τα συγχωρεί σε κανέναν. Όποιος δεν είναι διαπλεκόμενος, όποιος ανήκει στους Καραμανλικούς ή στους Σαμαρικούς είναι εχθρός για την οικογένεια Μητσοτάκη.
Παραβλέπουν άραγε οι σύμβουλοι της Ντόρας την κρισιμότητα της μάχης στην Αττική; Παραβλέπουν το γεγονός ότι αν η Αττική βαφτεί «ροζ» την επόμενη Κυριακή θα υπάρχει πρόβλημα για τη ΝΔ; Ή μήπως αυτός είναι ο σκοπός της Ντόρας; Να εκλεγεί η Δούρου και να δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ και την παράταξη; Μπορεί να γίνει ακόμη και «Εφιάλτης» αρκεί να παίξει τα προσωπικά της παιχνίδια;
Υπάρχει και η περίπτωση της εμπάθειας που έχει κάθε… κορασίδα σε μέση ηλικία που δεν της δίνει σημασία ο γαμπρός. Η Ντόρα δεν είπε ότι έχει να μιλήσει δύο χρόνια με τον Σαμαρά; Μπορεί, λοιπόν, να του βγάζει κακίες ή να περιμένει ένα ραντεβού στο Μαξίμου.
Αλλά δεν είναι αστεία τα πράγματα. Στη μάχη όλων των μαχών δε μπορεί κανείς να πουλάει την παράταξή του στηρίζοντας τον αντίπαλο. Δεν μπορεί η Ντόρα να δείχνει τέτοια αγνωμοσύνη. Με βολεμένο τον σύζυγο στη Ολυμπιακή Ακαδημία. Βολεμένο τον αδερφό στο υπουργείο. Βολεμένο τον γιο στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Βολεμένο πολιτικά και τον… γαμπρό. Βολεμένη και την κόρη σε καίρια θέση.
Θα έπρεπε να νιώθει ευγνωμοσύνη η κ. Μπακογιάννη κι όχι να σκάβει το λάκκο του κ. Σαμαρά και της παράταξης που την δέχθηκε πίσω, την έκανε βουλευτή και την ανέχεται πότε να μιλάει για μικρό κόμμα και πότε να έχει άποψη για το μέλλον της ΝΔ.
Αν η κ. Μπακογιάννη έχει «ξαφνικό έρωτα» με την κ. Δούρου και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πειράζει. Μπορεί να περάσει μια βόλτα από την Κουμουνδούρου. Τόσοι και τόσοι Πασόκοι έχουν βρει στέγη εκεί, δεν θα βρεθεί μια θεσούλα και για την θυγατέρα του πιο διαπλεκόμενου πολιτικού της χώρας.
H φωτό του antinews.gr