Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ.Ο.Β., ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΗ

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας  τις εορταστικές εκδηλώσεις για  την 90η  επέτειο της ιδρύσεως  του, την Κυριακή της Πεντηκοστής, 8 Ιουνίου 2014.
Ώρα 9:00 π.μ., Θεία Λειτουργία – Αρτοκλασία    στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Βροντάδου
Ώρα 11:00 π.μ., στην πνευματική εστία του  Φ.Ο.Β.θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στον εκπαιδευτικό - συγγραφέα  Γεώργιο Σταύρου Καλλίτση με τίτλο   «Λόγῳ και ἒργῳ λειτουργός», που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου «Αδαμάντιος Κοραής» , το 1ο  Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου Βροντάδου,  και ο  Φ.Ο.Β.  
Για τη ζωή και το έργο του Γεωργίου Καλλίτση θα μιλήσουν ο  Δ/ντης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου,  Γεώργιος Παντελίδης, ο  Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου  Γεώργιος Αμπαζής και ο Πρόεδρος του Φ.Ο.Β.  Πολύδωρος Στείρος. Κείμενα θα διαβάσουν οι εκπαιδευτικοί  Μάρκος Σκούφαλος και Νίκος Χούλης, ενώ μαθητές του 1ου Δημοτικού Βροντάδου  υπό τη διεύθυνση του μουσικού Σταύρου Στείρου  θα τραγουδήσουν μελοποιημένα ποιήματα. Επίσης θα  προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό όπου συμπολίτες μας αναφέρονται σε βιώματά τους  από την προσκοπική και κοινωνική δράση του Γεωργίου Καλλίτση.

Ώρα 12:00 π.μ., Μικρή Δεξίωση στο αίθριο

            ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ