Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Η Νέα Δημοκρατία επικεντρώνει τις δράσεις και τις προτάσεις της στη βελτίωση της καθημερινότητας.


Μετά από δύο χρόνια δύσκολων αποφάσεων, καλύπτονται οι δημοσιονομικοί στόχοι και ολοκληρώνονται τα απαραίτητα για να σταθεί η χώρα στα πόδια της.
Η χώρα μπαίνει σε ρυθμούς ανάπτυξης και μείωσης ανεργίας. Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση, όπως ακριβώς εξήγγειλε πριν λίγους μήνες ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, παίρνει αποφάσεις που δίνουν ανάσες στους πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία επικεντρώνει τις δράσεις και τις προτάσεις της στη βελτίωση της καθημερινότητας.
Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και ο νέος θεσμός του Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος που μπαίνει σε δοκιμαστική εφαρμογή, για πρώτη φορά, στη χώρα μας από τη νέα χρονιά, με προοπτική να επεκταθεί το ταχύτερο δυνατό.
Από τη δική μας πλευρά, για να ενημερωθούν οι πολίτες σχετικά με το νέο θεσμό, θα γίνει από την Κυριακή 9 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 11 Νοεμβρίου, παρουσίαση από τις Νομαρχιακές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, στις δεκατρείς (13) πόλεις της χώρας που εφαρμόζεται πιλοτικά και συγκεκριμένα στη Δράμα, την Έδεσσα, τα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, την Καρδίτσα, τη Λευκάδα, το Μεσολόγγι, τη Χαλκίδα, την Καλλιθέα, την Τρίπολη, τη Σάμο, τη Σύρο και το Δήμο Μαλεβιζίου Ηρακλείου Κρήτης.