Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΣΒΟΥ Π.ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΓΡΑΜΜΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ



Επιστολή προς τους Προέδρους των Αστικών και Υπεραστικών ΚΤΕΛ Καβάλας έστειλε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, από κοινού με το Βουλευτή Καβάλας, Γιάννη Πασχαλίδη.

Οι δύο Βουλευτές ζητούν από τους Προέδρους των ΚΤΕΛ τα αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη να κάνουν στάση στην προκυμαία του λιμανιού της Καβάλας, προκειμένου να εξυπηρετείται έτσι το επιβατικό κοινό, ιδιαίτερα εκείνο για το οποίο ο τελικός προορισμός είναι τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

ΠΡΟΣ:
1. Τον Πρόεδρο Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας                                                                                   κ. Παναγιώτη Τσεντεμεΐδη
2. Τον Πρόεδρο Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας                                              
κ. Ευστράτιο Μακρογιαννίδη
                                                        
 Καβάλα, 6 Νοεμβρίου 2014
Αγαπητοί κ. Πρόεδροι,

Στο πλαίσιο του κοινού μας ενδιαφέροντος για τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών, και συνεπώς, τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε τα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ από τη Θεσσαλονίκη να σταματούν στο λιμάνι «Άγιος Παύλος» της Καβάλας.
Η συγκεκριμένη στάση θα διευκολύνει ιδιαιτέρως το επιβατικό κοινό εκείνο με τελικό προορισμό τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, το οποίο, όπως ήδη θα γνωρίζετε, εξυπηρετείται και χρησιμοποιεί τα συγκεκριμένα δρομολόγια τουλάχιστο δύο φορές την εβδομάδα.
Προκειμένου λοιπόν να επιτύχουμε από κοινού την ανάδειξη του λιμανιού της Καβάλας σε ακτοπλοϊκό κόμβο υψηλών προδιαγραφών και παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, η απόφαση των ΚΤΕΛ για την εν λόγω στάση στην προκυμαία του λιμανιού θα ήταν καθοριστικής σημασίας.
Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση και τη συνεργασία σας που θα συμβάλει καθοριστικά τόσο στην ανάδειξη της πόλης μας όσο και στην πολύτιμη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.        
Με εκτίμηση,
 Γιάννης Πασχαλίδης                                                                     Παύλος Βογιατζής
  
Βουλευτής Ν. Καβάλας                                                         Βουλευτής Λέσβου