Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Πού πας Φώφη με τους μάγκες τηλεσχολιαστές;


grigorakosΗ πρώτη του ΠΑΣΟΚ στο Mega-lo κανάλι έγινε με τον Λεωνίδα Γρηγοράκο. Όσοι είχαν την «τύχη» να παρακολουθήσουν τον πολιτικό λόγο εκφραζόμενο από το κ. Γρηγοράκο θα καταλάβαιναν γιατί το ΠΑΣΟΚ οδεύει προς την εξαφάνιση.

Γελάκια, ειρωνείες, μαγκιές.. και άλλα περίτεχνα του πεζοδρομίου που δεν αρμόζουν σε πολιτικούς ...που έχουν εκλεγεί για να εξυπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον.

Κι επειδή το δημόσιο συμφέρον αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη την άμεση και απόλυτη ανόρθωση της οικονομίας, συμβουλεύουμε τον κάθε «γραφικό» από οποιοδήποτε κόμμα να σταματήσει να συμπεριφέρεται ως τηλεσχολιαστής...

Κανένα δεν ενδιαφέρει σήμερα αν τον Γρηγοράκο τον έλεγαν οι ΣΥΡΙΖαίοι (πρώην σύντροφοι ΠΑΣΟΚοι) γερμανοτσολιά ή οτιδήποτε άλλο. Σημασία έχει πώς ο κ. Γρηγοράκος θα ζητήσει την ψήφο του Ελληνικού λαού εκ νέου, για να δώσει ένα κεντρώο πρόσημο σε ακραίες πολιτικές, δεξιές ή αριστερές.

Πολιτική σημασία έχει όμως, αν ο κ. Γρηγοράκος έχει μετανοήσει που ψήφιζε κατά της επιχειρηματικότητας, όταν έδινε το περήφανο «ΝΑΙ» στην σύλληψη όσων χρωστούν στον ΟΑΕΕ, 5.000 ευρώ... Δηλαδή όσων αδυνατούν να πληρώσουν την αυτασφάλισή τους...!! και έπρεπε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να το καταργήσει.... βέβαια το κόμμα της Κουμουνδούρου σκότωσε την επιχειρηματικότητα με άλλο τρόπο... αλλά όλα έχουν το συμβολισμό τους...

Φώφη, δεν έχουμε ανάγκη ούτε τηλεσχολιαστές ούτε μαγκιές της δικαίωσης... Κάνεις τα πάντα για να μπει ο Λεβέντης στη Βουλή.... και τα δύο τεύχη του ΣΥΡΙΖΑ να σου πάρουν και τους ελάχιστους υπόλοιπους σοβαρούς βουλευτές..

Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.com