Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ.ΑμεΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/9/2011




Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ενημερώνει τα ΑμεΑ, τις οικογένειές τους, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους ότι μετά από πλούσια συζήτηση στο κάλεσμα που απηύθυνε για την Παρασκευή 23/9/2011 κοινή ήταν η ανησυχία και η συμφωνία για την έναρξη κινητοποιήσεων. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν φορείς γονέων και εργαζομένων.

Με βάση την απόφασή μας καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη έξω από τη Δημαρχία Χίου στις 12 και πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία στις 13:30. Να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος!

Τα βάρη που καθημερινά προστίθενται στην, έτσι κι αλλιώς βεβαρημένη, ζωή των Ατόμων με Αναπηρία και των οικογενειών τους, μας έχουν γονατίσει!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ & ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ μέσα από το Σύλλογό μας, μαζί με άλλους φορείς εργαζομένων και συνταξιούχων, Αντιστεκόμαστε και παλεύουμε, για να μην μας συντρίψουν!!!
 ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ!
 Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που οφείλονται στους εργαζόμενους σε πρόνοια και ειδική αγωγή. Κάτω τα χέρια από το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Χίου. Λειτουργία του με πλήρη στελέχωση και πλήρη ανάπτυξη. Να μην σταματήσει κανένα παιδί τις αναγκαίες θεραπείες του.
 Καμία υποβάθμιση των Πρωτοβάθμιων Υγειονομικών επιτροπών. Να έχουν όλα τα ΑΜΕΑ στα νησιά πρόσβαση χωρίς επιπλέον έξοδα. Να μην μεταφερθεί η Πρωτοβάθμια στη Μυτιλήνη.
 Κατ’ επείγοντα μέτρα στήριξης των οικογενειών που περιθάλπουν πολύ βαριά αναπήρους με επιδόματα που να καλύπτουν τις πραγματικές τους ανάγκες.

 Πάλη για να μην αγγίξουν τις ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ τα επιδόματα των ΑμΕΑ, με τον νέο κανονισμό που ετοιμάζουν για τη διαβάθμιση της αναπηρίας και την "επανεξέταση" των ΑΜΕΑ. Οι ανάπηροι “μαϊμού” είναι κατασκεύασμα των κομμάτων της εξουσίας."
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ.