Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Στον Αντώνιο Τσιάρα η μελέτη επικαιροποίησης των περιβαλλοντικών όρων της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Χίου

Στη Χίο και στην αίθουσα διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑ Νήσου Χίου που βρίσκεται στην αίθουσα του Δημαρχείου του πρώην Δήμου Αγίου Μηνά συνήλθε σε συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑ Νήσου Χίου με την προεδρία του Προέδρου του κ. Μιχάλη Φυτούση


Ο Δ/ντής εισηγούμενος στο συμβούλιο λέει τα εξής,
Οι περιβαλλοντικοί όροι λειτουργίας της Κεντρικής μονάδας της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Χίου έληξαν στις 31/12/2010. Για την νόμιμη λειτουργία της εγκατάστασης καθώς και τη διεκδίκηση μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ χρηματοδοτήσεων απαιτείται η ανανέωση –επικαιροποίηση των περιβαλλοντικών όρων της εγκατάστασης.
Για το σκοπό αυτό ειγηγούμαι να ανατεθεί σε μελετητικό γραφείο η προετοιμασία του φακέλλου Ανανέωση –Επικαιροποίηση των περιβαλλοντικών όρων στην ΕΕΛ Χίου κι η αποστολή της στις αρμόδιες υπηρεσίες για έγκριση τους.
Προτείνω να ανατεθεί η προετοιμασία στον μηχανολόγο –μηχανικό κ. Τσιάρα Αντώνιο με Α.Μ 13396, με το ποσό των 5.000 ευρώ.
Το συμβούλιο αφού συζήτησε το θέμα , σκέφθηκε και
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ
Να εγκρίνει την ανάθεση μελέτης για την προετοιμασία του φακέλλου Ανανέωση –Επικαιροποίηση των περιβαλλοντικών όρων στην ΕΕΛ Χίου με το ποσό των 5.000 ευρώ στον κ. Αντώνιο Τσιάρα μηχανολόγο –μηχανικό με Α.Μ. 13396.
Εγκρίνει την τροποποίηση του προϋπολογισμού 2011 ως εξής,
Ανοίγει τον κωδικό στα έξοδα αναδιοργάνωσης – μελέτες 16.17.0028 με τον τίτλο «ανανέωση – επικαιροποίηση των περιβαλλοντικών όρων Ε.Ε.Λ.» με το ποσό των 5.000,00€ και μειώνει ισόποσα το πλεόνασμα του προϋπολογισμού που από 12.320,77€ γίνεται 7.320,77€