Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ Ν.Τ. ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΧΙΟΥ

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΧΙΟΣ 14 Σεπτεμβρίου 2011


Η πρόσφατη θρασύτατη και συκοφαντική επίθεση του Υπουργού Υγείας κ. Λοβέρδου ενάντια στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων εντάσσεται στα γενικότερα σχέδια της κυβέρνησης προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τις απολύσεις στο δημόσιο , για ένα μισθολόγιο –φτωχολόγιο για την πολιτική ομηρεία της αξιολόγησης που προωθούν .

Οι υπάλληλοι της τρόικας που στέκονται προσοχή μπροστά στους εκπροσώπους του ΔΝΤ και της ΕΕ και αναλαμβάνουν με την συκοφαντία και το ψέμα να εκτελέσουν συμβόλαια εργασιακού και οικονομικού θανάτου για ένα ολόκληρο λαό, είναι φυσικό να δίνουν εξετάσεις αναλγησίας στα αφεντικά τους.

Μετά την ανακοίνωση των βάρβαρων μέτρων του Υπ. Οικονομικών που δεν αφήνουν τίποτε όρθιο προκειμένου να ικανοποιηθούν οι δανειστές και οι αγορές, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον κοινωνικό αυτοματισμό και τη λογική του διαίρει και βασίλευε για να περάσει την αντεργατική πολιτική της.

Το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ καλεί τους συναδέλφους στο δημόσιο να μετατρέψουν την οργή και αγανάκτησή τους για τις νέες μειώσεις μισθών που υφίστανται και τις συκοφαντικές επιθέσεις σε ενεργή συμμετοχή σε οργανωμένο αγώνα, προκειμένου να ανατραπεί αυτή η πολιτική που μας οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα για να σωθεί η Ελλάδα του κεφαλαίου.


Από την Εκτελεστική Γραμματεία
του N.T.της ΑΔΕΔΥ Χίου