Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ME THN ΠΝΟ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη θα έχει στις 16.30 της Παρασκευής η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα των ναυτικών.



Σύμφωνα με στελέχη της ΠΝΟ μετά την συνάντηση θα υπάρξει συνεδρίαση προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν την 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει πανελλαδικά στα πλοία όλων των κατηγοριών από τις 06.00 της Παρασκευής έως τις 06.00 της Κυριακής ή εάν θα υπάρξει αναστολή της κινητοποιήσης.

«Δεν κάνουμε απεργίες για να ταλαιπωρούμε το επιβατικό κοινό αλλά γιατί διεκδικούμε την επίλυση δίκαιων αιτημάτων μας», έλεγαν χαρακτηριστικά,

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης η ΠΝΟ έχει αποφασίσει και την πραγματοποίηση συγκέντρωσης στις 11 το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου και στη συνέχεια πορεία προς το κτίριο του πρώην υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας της Ακτής Βασιλειάδη στον Πειραιά «διατρανώνοντας έτσι για μια ακόμη φορά την οργή και αγανάκτησή τους στην ολομέτωπη, άδικη και εξοντωτική επίθεση που δέχονται τα εργασιακά και κοινωνικοασφαλιστικά τους δικαιώματα», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.
newpost.gr