Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ...






του ΗΛΙΑ ΦΥΛΛΑ ------



Τα ΜΜΕ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν με ότι χειρότερο και ότι πιο φοβήσιμο γίνεται τον Έλληνα πολίτη και οι πολιτικοί "διαβουλεύονται" μεταξύ τους, αποφασίζοντες πίσω από καλά κλειστές πόρτες, ερήμην των πολιτών.
Ο Έλληνας πολίτης αυτή την στιγμή, το μόνο που γνωρίζει πολύ καλά, είναι η φοροδοσία, κάτι που έχει ξεπεράσει τα όριά του, εδώ και πολύ καιρό. Ο ξένος παράγοντας διοικεί εκ του μακρόθεν ή εκ του σύνεγγυς, αφήνοντας πίσω του την Ελληνική λαϊκή ετυμηγορία, κάτι που θα χρησιμοποιήσει (ο ξένος παράγοντας), μόνο όταν κρίνει ότι η πλήρης εξαθλίωση θέλει και την ..."δημοκρατική" της επίφαση. Ουσιαστικά, η χώρα αυτή την στιγμή διοικείται,από μια κυβέρνηση που στερείται λαϊκής και δημοκρατικής νομιμοποίησης. Διοικείται από μια κυβέρνηση που δεν έχει ψηφισθεί από τον Ελληνικό λαό, αλλά από την πλειοψηφία των 300 της Βουλής, μια πλειοψηφία που δεν έστειλε στην φυλακή κανέναν πολιτικό για το σκάνδαλο "Βατοπεδίου", στέλνει όμως στην φυλακή , έναν καλόγερο..., με απόφαση βέβαια της Δικαιοσύνης.
Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, έχει καταντήσει "λάστιχο", που "παίζει", από την 19η Φεβρουαρίου 2012, μέχρις ότου συναινέσουν γι'αυτήν , οι Έλληνες πολιτικοί και ο ξένος παράγοντας.Κάτι δηλαδή που προσβάλλει τα ηθικά και δημοκρατικά ιδεώδη των πολιτών. Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας πολιτικός της ανομοιγενούς συγκυβέρνησης, που να παίρνει το θέμα "επάνω του" και να λέει στον λαό την πραγματική αλήθεια και το πότε ακριβώς θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές.
Το πολιτικό σύστημα της χώρας μας, έχει εκτραπεί από την πραγματική δημοκρατία εδώ και αρκετό καιρό, όπως λένε και κάποιοι ξένοι πολιτικοί, κάτι όμως,που όπως φαίνεται, δεν σοκάρει τα αυτιά των πολιτικών της συγκυβέρνησης και ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ, που φυσικά το συμφέρει η παρούσα κατάσταση. Και το συμφέρει,γιατί όσο πιο μακριά πάει η ημερομηνία των εκλογών, τόσο πιο εύκολα, πιστεύει, ότι θα ξεχασθούν τα πεπραγμένα της 2ετίας του από τον Ελληνικό λαό.
Το φορτίο πέφτει στον Αντώνη Σαμαρά και στη Νέα Δημοκρατία, που οφείλει άμεσα να ξεκαθαρίσει στον Ελληνικό λαό, την ημερομηνία διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών και την επαναφορά της δημοκρατικής νομιμότητας στη χώρα...