Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ





Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πριν από λίγο από την Ασφάλεια Μυτιλήνης συνελήφθει ο δράστης της διπλής δολοφονίας στα Κεραμειά.
Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συλλογή στοιχείων (κινητά τηλέφωνο , γεννετικο υλικό) οι αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του δράστη  της διπλής δολοφονίας που είχε συγκλονίσει τη κοινωνία της Λέσβου.
——————-
up date ώρα 12:45
Εξιχνιάσθηκε η διπλή ανθρωποκτονία, πριν από δέκα ημέρες περίπου, στα Κεραμειά Λέσβου.
Συνελήφθη, για την υπόθεση, ένας 39χρονος ημεδαπός, ενώ βρέθηκε και το όπλο (περίστροφο) που είχε χρησιμοποιήσει.
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, επιπλέον ένα πιστόλι και πάνω από -2- κιλά ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ερημική τοποθεσία της περιοχής.
Εξιχνιάστηκε, η υπόθεση της ανθρωποκτονίας ενός 30χρονου ημεδαπού και ενός 39χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, οι οποίοι είχαν βρεθεί νεκροί το απόγευμα της Παρασκευής 20.04.2012, μέσα σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή στα Κεραμειά Λέσβου (Σχετικό το από 21-04-2012 Δελτίο Τύπου).
Συνελήφθη σήμερα (01.05.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και παράνομη οπλοκατοχή-οπλοχρησία.
Αναλυτικότερα, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, αξιολόγηση πληροφοριών αλλά και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 39χρονος το βράδυ της 18.04.2012, σε ερημικό αγροτικό δρόμο κοντά στη διασταύρωση Λάρσου-Κεραμειών, πυροβόλησε με όπλο (45άρι περίστροφο) και τραυμάτισε θανάσιμα τους δύο άντρες, μετά από διαπληκτισμό που είχε μαζί τους.
Στη συνέχεια, αφού μετέφερε τα δύο θύματα με το Ι.Χ.Φ. του 30χρονου θύματος, στην αγροτική περιοχή «Άγιος Ιωάννης» στα Κεραμειά Λέσβου, περιέλουσε εσωτερικά και εξωτερικά το όχημα με εύφλεκτο υγρό, έβαλε φωτιά και τράπηκε σε φυγή.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε θαμνώδη ερημική τοποθεσία στα Κεραμειά Λέσβου, τα παρακάτω:
  • Δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους 2.052 γραμμαρίων.
  • Ένα (1) 45άρι περίστροφο, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης για την ανθρωποκτονία
  • Ένα (1) 9άρι πιστόλι κρότου
  • Ένα (1) φυσίγγιο αγνώστου διαμετρήματος και τρείς (3) κάλυκες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

πηγη lesvosnews.net