Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ


Νέοι Πολιτικοί Ορίζοντες

Το αποτέλεσμα των εκλογων της 6ης Μαίου 2012 έχει πλέον διαμορφωθεί. Οι Έλλήνες στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στα τρισάθλια δύο κόμματα της μοναδικής καταστροφής και  διαφθοράς των τελευταίων 5 ετών: Μέχρις εδώ ήταν. Τέλος!
Θα υποχρεωθούν τα δύο κόμματα και οι γελοίες ηγεσίες των (ελέω και του φασιστικού εκλογικού νόμου των +50 εδρών), να σχηματίσουν βραχύβια κυβέρνηση συνεργασίας με ισχνή πλειοψηφία εδρών. Το πιθανότερο είναι, ότι δεν θα αναλάβει πρωθυπουργός ένας εκ των δύο... αρχηγών!!
Το μήνυμα έχει πολλούς αποδέκτες: Την ηγεσία της ευρωπαικής ενώσεως (ΕΕ), τους υπερατλαντικούς συνεταίρους(!), κυρίως όμως τα εγχώρια «συμφέροντα» και τις εν εφεδρεία ευρισκόμενες ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!
Η Ελλάς επιθυμεί την παραμονή στην ΕΕ, οι έλληνες έχουν κατανοήσει τις λάθος επιλογές των του παρελθόντος. Επιθυμούμε να ζήσουμε ελεύθεροι και ασφαλείς σε μια έντιμη και καλώς λειτουργούσα Δημοκρατία.
Θα εργασθούμε, θα βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας, θα διαβιώσουμε με σύνεση τα επόμενα χρόνια, και θα απαιτήσουμε από την Νέα Πολιτική Ηγεσία που θα διαμορφωθεί, εντιμότητα, ικανότητα, εργατικότητα και φροντίδα για τους αδυνάτους, τους συνταξιούχους, τα νέα παιδιά.
Είναι σε όλους μας εμφανής η αναγκαιότητα δημιουργίας Νέου Πολιτικού Σχηματισμού. Από «μόνο» του σχεδόν, αυτό το κενό θα καλυφθεί, όπως πάντοτε η φύση καλύπτει τα δημιουργούμενα κενά.
Στην πανελλαδικη αυτή προσπάθεια, που θα λάβει την μορφή κοινωνικού ξεσηκωμού, ας λάβουμε θέση οι περισσότεροι από μας. Κι ας γίνουν μπροστάρηδες, αυτοί που μπορούν, αυτοί που γνωρίζουν, αυτοί που τολμούν. Οι έντιμοι και οι ικανοί!!

Νέοι Πολιτικοί Ορίζοντες ανατέλλουν!!

Χίος 1η Μαίου 2012
Λεωνίδας Ζ. Κωστάλας