Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Κάλυμνος: Η κοπέλα αυτοκτόνησε με 18 μαχαιριές!



Γεμάτη συνεχείς ανατροπές είναι η υπόθεση του θανάτου της 27χρονης κοπέλας στην Κάλυμνο που βρέθηκε νεκρή με 18 μαχαιριές
. Κατ’αρχήν είχε θεωρηθεί αυτοκτονία. Στην συνέχεια συνελήφθη ο σύντροφός της και κατηγορήθηκε για την δολοφονία της και τώρα, η ιατροδικαστική έκθεση έρχεται να τον δικαιώσει.
Από την πρώτη στιγμή ο 39χρονος υποστήριζε ότι η φίλη του αυτοκτόνησε. Όμως τα πρώτα στοιχεία έδειχναν άλλα. Παρότι και ο πατέρας της κοπέλας είχε καταθέσει υπέρ του οι αστυνομικοί και η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω, είχαν ασκήσει στον 39χρονο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία.
Όταν τον βρήκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, μετά τον τραυματισμό της κοπέλας, διαπίστωσαν ότι έφερε τραύμα στην παλάμη του δεξιού του χεριού, ενώ στο σπίτι του είχε βρεθεί μεταξύ άλλων ένας σουγιάς με λεπίδα μήκους οκτώ εκατοστών που έφερε ίχνη αίματος.
Τελικά, όμως αφέθηκε σήμερα ελεύθερος!
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι μαχαιριές που έφερε η άτυχη γυναίκα στο θώρακα ήταν επιπόλαιες και δεν μπορούσαν να προκαλέσουν το θάνατό της. Μόνο μια χτύπησε κάποια αρτηρία και της επέφερε το θάνατο από ακατάσχετη αιμορραγία.
ΠΗΓΗ: newsit.gr