Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Συνελήφθη ζευγάρι «Μπόνι και Κλαϊντ» για ληστεία και κλοπές

Ένας 46χρονος και μια 21χρονη συνελήφθησαν σήμερα Σάββατο 9 Ιουνίου  το πρωί από αστυνομικούς αφού είχαν απειλήσει με μαχαίρι μια 25χρονη για να της κλέψουν την τσάντα, ενώ την ίδια μέρα έκλεψαν τσάντα από άλλη  πεζή και όπως διαπιστώθηκε κυκλοφορούσαν με κλεμμένη μηχανή.
Το θρυλικό ζευγάρι Μπόνι και Κλαϊντ θύμισε ζευγάρι που μέσα σε μια μέρα έσπειραν τον τρόμο με τις πράξεις τους στο κέντρο της Μυτιλήνης. Ειδικότερα, χθες Παρασκευή το απόγευμα, ο 46χρονος μαζί  με την 21χρονη, κινούμενοι με μοτοσυκλέτα, πλησίασαν  μία 25χρονη ημεδαπή, η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, στην οδό Παπαδιαμάντη στη Μυτιλήνη και αφού την απείλησαν με μαχαίρι, έκλεψαν  την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Τις  απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, οι δύο παραπάνω δράστες, κινούμενοι με το ίδιο δίκυκλο επί της οδού Οικονόμου Τάξη στη Μυτιλήνη, πλησίασαν μια 61χρονη, η οποία κινούταν πεζή και πριν η γυναίκα προλάβει να τους  αντιληφθεί της έκλεψαν  ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.    
 Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε ότι ο 46χρονος και η 21χρονη συνεργός του είχαν κλέψει  την δίκυκλη μοτοσικλέτα με την οποία κυκλοφορούσαν παρανομώντας, την Πέμπτη, από ιδιωτικό χώρο στάθμευσης ενός 47χρονου στη συμβολή των οδών Γοργοποτάμου και Αδαίου στη Μυτιλήνη.
 Τα κλοπιμαία, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των δύο συλληφθέντων, καθώς και η μοτοσικλέτα του 47χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
 http://www.lesvosreport.gr/lesvos-main/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%86%CE%B8%CE%B7-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BD%CF%84-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%AD%CF%82.html
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.