Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μια απίστευτη τραγωδία στην Ζάκυνθο!


ALEXIPTWTISHSΈνα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Ζάκυνθο, που αποτέλεσε αιτία για να χαθεί ένας άνθρωπος ενώ η γυναίκα, από το σοκ που υπέστη κινδυνεύει να χάσει το παιδί που κυοφορεί
!
 Σύμφωνα με το protothema, επί δύο ολόκληρες ώρες, ένας αλλοδαπός, βίωνε την αγωνία του επικείμενου θανάτου του, κρεμασμένος στα βράχια της απότομης πλαγιάς πάνω από την παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, χωρίς κανείς να μπορεί να τον βοηθήσει!
  Η αναπόφευκτη πτώση στο κενό στέρησε τη ζωή στον άτυχο αλλοδαπό αλεξιπτωτιστή, που δεν πρόλαβε να δει το παιδί του να γεννιέται!
Το αλεξίπτωτο πλαγιάς με το οποίο προσπάθησε να κάνει πτήση πάνω από την διάσημη παραλία, πρόδωσε τον 32χρονο Άγγλο που είχε πάει στο νησί για διακοπές μαζί με τη γυναίκα του, η οποία είναι έγκυος στον έβδομο μήνα. Δεν άνοιξε όπως έπρεπε, παρασύρθηκε από τον αέρα προς την απόκρημνη πλαγιά, σκάλωσε στα βράχια και ο νεαρός τουρίστας έμεινε κρεμασμένος.
Στο σημείο έφτασαν γρήγορα πυροσβέστες, αλλά στάθηκε αδύνατο να τον βοηθήσουν καθώς το σημείο όπου είχε πιαστεί το αλεξίπτωτο ήταν πολύ μακριά τόσο από την κορυφή όσο και από την παραλία! Μοιραία, το αλεξίπτωτό του σχιζόταν σιγά- σιγά, ώσπου ξεκόλλησε τελείως και ο άτυχος άνδρας έπεσε από μεγάλο ύψος στην παραλία.
 Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και προκάλεσε ισχυρό νευρικό κλονισμό στη σύζυγό του, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται με κίνδυνο να διακοπεί η εγκυμοσύνη της και να χάσει το έμβρυο!