Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΙΟΥ







Αξιότιμες και αξιότιμοι,
κυρίες και κύριοι εκπαιδευτικοί,
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

          Μετά την ανακοίνωση της διάκρισης σας, με το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ στα πλαίσια του “Θεσμού Αριστείας και ανάδειξης καλών πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση” θα ήθελα να σας εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για τη βράβευση σας, που μας έκανε όλους ιδιαίτερα υπερήφανους.
          Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει το παραγωγικό, ουσιαστικό και γόνιμο εκπαιδευτικό έργο, που επιτελείται στο Λύκειο σας παρά τις δυσκολίες των καιρών μας, την αγάπη και το μεράκι για τη μάθηση, την έρευνα, την εξέλιξη της γνώσης καθώς και την ευγενική άμιλλα.
          Ευχόμενος υγεία, καλή πρόοδο, ευόδωση των προσπαθειών και στόχων σας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χίου θα βρίσκεται αρωγός των δράσεων σας στο μέτρο των δυνατοτήτων της. Παράλληλα θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον και σημαντικό να μας διαθέσετε την εργασία σας με τίτλο: ‘Η μαστίχα ως μέσο προώθησης του εναλλακτικού τουρισμού στη Χίο’, ούτως ώστε να εξετασθεί κάθε δυνατότητα αξιοποίησης της από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, στην προσπάθεια περαιτέρω προβολής του τόπου μας.





Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς




           ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΝΙΑΡΗΣ
                                                ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ