Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ 15 - 1 ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΠΟΛΟ Η ΧΙΟΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ


Μετά τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, Βουλιαγμένη και Χίος προχώρησαν με νίκες στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, διατηρώντας το απόλυτο στο ξεκίνημα της περιόδου.
Φωτογραφία από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Αργοστόλι
Η ομάδα του νησιού έκανε προπόνηση με την Κέρκυρα, την οποία συνέτριψε με 15-1 στο Ιωνικό κολυμβητήριο. Οι Φαίακες παραμένουν χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγώνες.
Δεύτερη ισοπαλία σε τρεις αναμετρήσεις για την Ηλιούπολη. Η αθηναϊκή ομάδα, όπως και με το Παλαιό Φάληρο στην πρεμιέρα, δεν μπόρεσε να νικήσει εντός έδρας τον Πανιώνιο (9-9). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 9-7 στα μέσα της τελευταίας περιόδου, όμως οι «κυανέρυθροι» αντέδρασαν και πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.
Επεισοδιακή ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ με 10-9 επί του Αργοστολίου στην Θεσσαλονίκη. Ο «δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε 10-7 στις αρχές της τελευταίας περιόδου, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 10-9 και 1.14 πριν τη λήξη ισοφάρισαν, αλλά το γκολ δε μέτρησε ποτέ. Η μπάλα πέρασε από τα σχισμένα δίχτυα και, μετά από διαφωνία των δύο διαιτητών, καταλογίστηκε κόρνερ.
Δεν αντέχει σε κριτική το ματς της Βουλιαγμένης με το ΝΟ Πατρών. Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 16-3 χωρίς να φορτσάρουν καθόλου.