Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Α. μεΑ. Β.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012




Αγαπητοί συνάδελφοι
Η Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία 2012 βρίσκει τα Άτομα με Αναπηρία, τις οικογένειές μας, τους χρόνια πάσχοντες στην πιο άθλια και απελπιστική κατάσταση από ποτέ. Σήμερα που η οικονομική κρίση έχει πλήξει τους πάντες, οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνικό αποκλεισμό και οπισθοδρόμηση, που βίωναν τα Άτομα με Αναπηρία τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, ενώ παράλληλα η ανεργία και η φτώχεια γιγαντώνονται.
Σήμερα, 3η Δεκέμβρη 2012, διατρανώνουμε την απόφασή μας να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με όλο τον ελληνικό λαό, για να ανατρέψουμε τις δυσμενείς καταστάσεις που βιώνουμε από τα μέτρα της διαρκούς και επιδεινούμενης πολιτικής λιτότητας, που οι κυβερνήσεις των μνημονίων και της Τρόικα αδιακρίτως επιβάλλουν.
Σήμερα 3η Δεκέμβρη 2012 υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας για την τραγική θέση που έχουμε περιέλθει, η οποία για εμάς που κατοικούμε σε νησιωτικές και παραμεθόριες περιοχές γίνεται ακόμα τραγικότερη, αφού για λόγους υγείας αναγκαζόμαστε σε συχνές μετακινήσεις στην Αθήνα, με ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που συνεχώς ακριβαίνουν και αραιώνουν και με απαγορευτική αεροπορική σύνδεση λόγω κόστους.
Σήμερα, 3η Δεκέμβρη 2012, δηλώνουμε ότι οι οργανώσεις των Ατόμων με Αναπηρία, πιο ενωμένες από ποτέ, αγωνιζόμαστε για να κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας ψηλά και τη ζωή μας εκτός κινδύνου, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, μαζί με τις οικογένειές μας και την κοινωνία που μας στηρίζει.

           
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Α.μεΑ.Β.Α.