Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ¨ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΜΟΥ"



Στις 5/12/2012, ημέρα Τετάρτη, στο Αμφιθέατρο της  Σχολής Επιστημών της Διοίκησης πραγματοποιήθηκε από την θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου  η  παράσταση «Ο ΕΥΑΤΟΥΛΗΣ ΜΟΥ».  Τα έσοδα της παράστασης δόθηκαν ως δωρεά με  πρωτοβουλία των φοιτητών  στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κέντρο Παιδιού και Εφήβου (Κ.Π.Ε).
Το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι στο Κ.Π.Ε. θα ήθελαν να εκφράσουν στους φοιτητές τις ευχαριστίες τους  για αυτή την ευγενική ενέργεια. Η ανιδιοτελής και αυθόρμητη σκέψη τους, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας, το οποίο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, εξαιτίας της γενικότερης οικονομικής κρίσης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, αλλά και της απόφασης του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει σε περικοπές στον προϋπολογισμό τόσο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Χίου όσο και του Κέντρου Ημέρας Αυτιστικών στη Δυτική Αττική «Στην Αυλή του Κόσμου», δομές, οι υπηρεσίες των οποίων  παρέχονται δωρεάν στην κοινωνία.
Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους  φοιτητές για την  ευαισθησία που δείχνουν σε θέματα Ψυχικής Υγείας και να εκφράσουμε τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια που νιώθουμε γνωρίζοντας ότι οι ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ στηρίζουν το νησί μας. Τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν πόση σημαντική είναι η παρουσία τους εδώ και πόσο πολύτιμη είναι η προσφορά τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι και ελπίζουμε και τα 3 Τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο, μαζί με τα μεταπτυχιακά τους προγράμματα, να συνεχίσουν να λειτουργούν παρά τα πολύ σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν (ως προς  τη σίτιση, τη στέγαση, τα συγγράμματα κ.τ.λ).
Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως  το δωρηθέν ποσό θα διατεθεί ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν θεραπευτικό πρόγραμμα, παιδιά, των οποίων οι οικογένειες έχουν περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες.

Παρασκευή Σιδηροφάγη
Πρόεδρος Δ.Σ
Κέντρου Παιδιού και Εφήβου