Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΗ ΧΙΟ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ


ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΕ ΧΙΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΒΟΙΩΤΙΑ



Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, αύριο  Τετάρτη το πρωί (19.12.2012), θα επισκεφθεί τη Χίο, Eκλογική Περιφέρεια κοινοβουλευτικής του ευθύνης.

Προγραμματίζονται συναντήσεις του με τον Αντιπεριφερειάρχη, το Δήμαρχο, εργαζόμενους στον ΟΤΑ Χίου, εκπροσώπους του Διδακτικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τον Εμπορικό Σύλλογο και άλλους φορείς.

Επίσης θα έχει συνεργασία με τους Πολιτευτές και τα μέλη της Τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος, εν όψει των Προσυνεδριακών Δράσεων για το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Απριλίου.

Από τη Χίο, αύριο το απόγευμα ο Τέρενς Κουίκ θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου στις 19.00 θα συναντηθεί στο Διοικητήριο με τον Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης Θεόδωρο Καράογλου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμά του στη Θεσσαλονίκη είναι υπό διαμόρφωση.

Την Πέμπτη το μεσημέρι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα επισκεφθεί τη Λήμνο, νησί κοινοβουλευτικής του εποπτείας, προκειμένου να συναντηθεί με το Δήμαρχο, αυτοδιοικητικούς παράγοντες, τοπικούς φορείς και να επισκεφθεί το πολύπαθο Νοσοκομείο, σε μία περίοδο όπου η Λήμνος υφίσταται, με τον πιό σκληρό τρόπο, τη μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης Σαμαρά σε όλα τα επίπεδα.

Στις συναντήσεις του θα συνοδεύεται από την καταγόμενη από τον Αη Στράτη υποψήφια Βουλευτή Επικρατείας του Κινήματος Χρύσα Καραϊσκάκη και μέλη της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞ ΕΛ.

Τέλος, το ίδιο βράδυ, της Πέμπτης, ο Τέρενς Κουίκ θα βρίσκεται στη Λιβαδειά, όπου έχει προγραμματισθεί συνάντηση με τους Πολιτευτές και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βοιωτίας. Θα συζητηθούν κυρίως οργανωτικά ζητήματα στη πορεία του Κινήματος προς το ιστορικό του Ιδρυτικό Συνέδριο.