Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: 7 ΕΚΑΤΟΜ.ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΜε το ποσό των 7 εκατ. ευρώ επιχορηγεί το… υπουργείο Οικονομικών τους δήμους της χώρας «αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη της δαπάνης θέρμανσης των εν λόγω σχολικών μονάδων, σύμφωνα με την κατανομή του από το υπουργείο Εσωτερικών στους δικαιούχους δήμους».
Αυτό γνωστοποίησε σήμερα το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα (!!!), σχετικά με την έκτακτη επιχορήγηση δήμων της χώρας για τη θέρμανση σχολικών μονάδων
«Το Υπουργείο Οικονομικών, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες θέρμανσης σχολικών μονάδων υπό την ευθύνη ορισμένων Δήμων της χώρας (π.χ. ορεινές περιοχές ή περιοχές όπου παρουσιάζονται έντονα καιρικά φαινόμενα), προχωρά στην έκτακτη επιχορήγησή τους με ποσό ύψους 7 εκατ. ευρώ με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών που υπογράφηκε σήμερα, 15/01/2013.
»Το ποσό αυτό θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη της δαπάνης θέρμανσης των εν λόγω σχολικών μονάδων, σύμφωνα με την κατανομή του από το Υπουργείο Εσωτερικών στους δικαιούχους Δήμους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
aftodioikisi.gr