Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΕΘΝΟΣ" , ΜΕ ΤΙΤΛΟ : "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ"


Ο Παύλος Βογιατζής απαντά στο δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ
«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα δημόσιο αξίωμα μέχρι και σήμερα που φέρω τη βουλευτική ιδιότητα δε σταμάτησα να πιστεύω πως η εντιμότητα και η διαφάνεια οφείλουν να είναι προτεραιότητα σε κάθε συναλλαγή μου εκ μέρους των συμπολιτών μου.
Ουδέποτε λειτούργησα διαφορετικά, γι’ αυτό και σήμερα δεν έχω τίποτα να κρύψω.
Για το λόγο αυτό άλλωστε, σήμερα το πρωί κατέθεσα αίτημα προς τον Προϊστάμενο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ζητώντας να λάβω επίσημη σχετική ενημέρωση από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.
Ωστόσο, και πάντα με αφορμή το συγκεκριμένο δημοσίευμα, θα ήθελα να υπογραμμίσω πως πράγματι οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στην αποκάλυψη και δημοσιοποίηση ενδεχόμενων παραβάσεων που έχουν γίνει ή εξακολουθούν να γίνονται εις βάρος των Ελλήνων πολιτών. Σε αυτή την προσπάθεια όμως δυστυχώς, η συλλήβδην και χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις αναφορά σε πρόσωπα που κατέχουν δημόσια αξιώματα ουδόλως συνεισφέρει εποικοδομητικά. Αντίθετα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος οι τακτικές αυτές να μας απομακρύνουν ακόμη περισσότερο από τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος και να οδηγήσουν στην έκπτωση της δημοκρατίας.
Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται». 
lesvosnews.net