Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΑΚΟ




Στοχεύοντας στην αναγνώριση ανθρώπων της Ελληνικής Ναυτιλίας, που συνέβαλαν αποφασιστικά στην ηγετική της θέση σε παγκόσμιο επίπεδο, η Capital Link προχωρεί στη βράβευση (“Capital Link Shipping Leadership Award”) του καπετάν - Παναγιώτη Ν. Τσάκου.

Τα επιτεύγματά του διαμόρφωσαν, όπως αναφέρει η εταιρεία, το ναυτιλιακό κλάδο διεθνώς και οι εταιρίες του τιμούν την Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το βραβείο θα του απονείμει -στα πλαίσια του 4ου Ετήσιου Ναυτιλιακού Συνεδρίου που διοργανώνει η Capital Link σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στις 27 Φεβρουαρίου), ο καθηγητής Κώστας Γραμμένος, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου City στο Λονδίνο, Διευθυντής του Τμήματος Προπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Cass του ίδιου Πανεπιστημίου και ιδρυτής του Διεθνούς Κέντρου Ναυτιλίας, Εμπορίου και Χρηματοοικονομικών.

Το Ετήσιο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Capital Link στην Αθήνα συγκεντρώνει περί τους 1000 συνέδρους και έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή από πλοιοκτήτες. 

Η Capital Link στοχεύει πάντα στην ανάδειξη της Ελληνικής ναυτιλίας σ’ ένα ευρύ και διεθνές κοινό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επενδυτές, αναλυτές, τραπεζίτες, οικονομολόγους.

toxrima.gr