Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ... ΚΑΤΣΙΡΔΙΣΕΙ ;

13


Στη φωτογραφία απεικονίζεται η αντίδραση που είχαν σύμβουλοι επιχειρήσεων και επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού όταν, μετά από πενήντα (50) ημέρες ανεβασμένης αδρεναλίνης και έντονου σασπένς, από τις 14 του Γενάρη του τρέχοντος έτους για την ακρίβεια, ήρθε σήμερα από το Υπουργείο η απάντηση στα ερωτήματα που βασάνιζαν αμφότερους από τους προαναφερόμενους.
Πάνω που είχαν αρχίσει οι άνθρωποι να καταλαβαίνουν τι είναι τα ΟΠΑΑΧ και να εμβαθύνουν στα βαθύτερα νοήματα της ύπαρξής τους, πάνω που τα στοιχήματα έπαιρναν κι έδιναν για το αν η Παναγιά η Βοήθεια και η Παναγιά η Κοκοροβιλιά είναι επιλέξιμες στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, ήρθε ο σοφός νομοθέτης να βάλει το χέρι του, σαν μια άλλη Παναγιά..!
Κάνετε ότι θέλετε, ανακαινίστε τουριστικά καταλύματα, εκσυγχρονίστε τα, φτιάξτε καινούρια, μεγαλώστε αυτά που ήδη έχετε! Όπου θέλετε!  Χωρίς φραγμούς! Χωρίς περιορισμούς! Καταργούνται τα κριτήρια των ΟΠΑΑΧ στο Βόρειο Αιγαίο!
Και για όσους δεν προλαβαίνετε, πάρτε και μια παράταση μέχρι τις 10 του Μάη, προκειμένου να σχεδιάσετε τις επνδύσεις σας!  Ιδέες σας δίνουμε βρε!  Καινοτομίες δεν ψάχνετε?  Ε, δίπλα στον πασχαλινό οβελία, ο οποίος δεν μπορεί να πάρει …παράταση, οι καινοτόμες ιδέες ρέουν άφθονες!  Μαζί με το κρασί!
…………………………………….
Αυτά γίνανε στο χωριό μου, κι εγώ κατάλαβα ότι η αυθόρμητη αντίδραση, τουλάχιστον των Συμβούλων Επιχειρήσεων, δεν ήταν από χαρά, αλλά από κάτι βαθύτερο, από αυτό το αίσθημα της λύτρωσης, όταν ανακαλύπτεις τον σκοπό: Δεν γινόμασταν καλύτερα …χορεύτριες!  Ποτέ δεν είναι αργά! Εξάλλου, οι υπηρεσίες χορογράφου και χορωδού είναι επιλέξιμες στο ΕΣΠΑ!

http://www.ependitika.gr
ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ