Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΝΕ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ : ΠΑΣΚ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ "ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ " ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ


ΝΕ Χίου του ΚΚΕ
ΠΑΣΚ αναμεταδίδει Χρυσή Αυγή
Επικίνδυνες και εκ του πονηρού «ίσες αποστάσεις» από δυνάμεις και στη Χίο
Οι δυνάμεις της ΠΑΣΚ επιτίθενται με λύσσα στο ΚΚΕ κάτι που άλλωστε ζούμε τελευταία και μέσα από το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ.
Την περασμένη Παρασκευή αναρτήθηκε στο λογαριασμό της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο Facebook βίντεο, που αναφέρεται σε ένα από τα αγαπημένα θέματα των αντικομμουνιστών όλων των χρωμάτων, με τίτλο «Τα αμερικάνικα κολέγια των ΚΚέδων» και στόχο την γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Το βίντεο προέρχεται από το youtube, όπου το ανέβασε κάποιος με το ψευδώνυμο Ι. Μεταξάς, συνοδεύοντάς το και με σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. Στον «τοίχο» του λογαριασμού της ΔΟΕ, το ανάρτησε όχι κάποιος τυχαίος, αλλά ο γγ της ομοσπονδίας, σχολιάζοντάς το με τη φράση «Συνέπεια λόγων και έργων!!».
Πρόκειται για χοντροκομμένη και βρώμικη αντιΚΚΕ παρέμβαση εκπροσώπων της ΠΑΣΚ, που γίνεται μέσα από ιστοσελίδα συνδικαλιστικής ομοσπονδίας, καθώς την ανάρτηση επιβράβευσε (like) και ο πρόεδρος της ΔΟΕ (επίσης της ΠΑΣΚ) κατακεραυνώνοντας μια δασκάλα που διαμαρτυρήθηκε, παρότι όπως δηλώνει η ίδια δεν ανήκει στο χώρο του ΚΚΕ.
Φαίνεται όμως πως  και η ΠΑΣΚ αλλά και η ΔΟΕ έχουν και τα στηρίγματά τους και στη Χίο, όσους τηρούν “ίσες αποστάσεις” σε αυτά τα ζητήματα ψαρεύοντας σε θολά νερά. Σε ανακοίνωση του, ο εκπρόσωπος της “ΝΑΡΚΙ” παρά τα κροκοδείλια δάκρυα για την επίθεση στο ΚΚΕ υποστήριξε πως ούτε λίγο ούτε πολύ αυτή θυμίζει την κριτική που έγινε και στο ΣΥΡΙΖΑ από τη ΔΟΕ για το σύνθημα του περί “αριστερής ΔΟΕ” και που “δυστυχώς ψηφίστηκε και από το ΠΑΜΕ”!
Αλήθεια, τα συνδικάτα θα συσπειρώνουν όσους νιώθουν ή δηλώνουν “αριστεροί” ή όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο;;;
Αλήθεια, είναι το ίδιο πράγμα η αναπαραγωγή της φασιστικής  λάσπης από το σταλινολόγο πρόεδρο της ΔΟΕ Μαντά και το φερέφωνό του γραμματέα, με την κριτική του ΠΑΜΕ ότι δε χωρίζονται οι συνάδελφοι με βάση το φρόνημά τους, όπως κουτοπόνηρα επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ;
Καλούν λοιπόν τη ΔΟΕ, να “επανορθώσει” το “τεράστιο ολίσθημα” για να αποκατασταθεί το “δημόσιο κύρος της” για το οποίο φαίνεται στεναχωρήθηκαν οι της ΝΑΡΚΙ.
Προφανώς η αναπαραγωγή της επιχειρηματολογίας και των ψευδολογιών των χρυσαυγιτών ήταν απαραίτητη στους ρεφορμιστές κυβερνητικούς συνδικαλιστές της ΔΟΕ ενόψει των εκλογών των διδασκαλικών συλλόγων για εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο της Ομοσπονδίας. Ταυτόχρονα, ήταν και μια ευκαιρία να δώσουν εξετάσεις αντικομμουνισμού, συμμετέχοντας στην επίθεση κατά του ΚΚΕ, ενόψει του 19ου Συνεδρίου του Κόμματος.