Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΡΟΦΕΙΩΝ ΣΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ


Σύνταξη: Θοδωρής Πυλιώτης   

paidikoi_stathmoi_1Κλιμακωτή καταβολή τροφείων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ανάλογα με τα δηλωθέντα εισοδήματα των γονιών αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Οργανισμού του Δήμου Χίου.
Απαντώντας σε ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου, ο Πρόεδρος του νομικού προσώπου- δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μυριαγκός επισημαίνει ότι για εισοδήματα μέχρι 10.000 ΕΥΡΩ παραμένουν τα τροφεία στα 50 ΕΥΡΩ ανά μήνα, μέχρι 20.000 ΕΥΡΩ διαμορφώνονται σε 80 ΕΥΡΩ και για εισοδήματα άνω των 20.000 σε 100 ΕΥΡΩ το μήνα.


«Οι νέες οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην πατρίδα μας..., μας υποχρεώνουν δια εγκυκλίων της κεντρικής Διοίκησης να δημιουργήσουμε έσοδα από τις προσφερόμενες υπηρεσίες που παρέχουμε», σημειώνει ο κ. Μυριαγκός που κάνει γνωστό πως εξετάζεται η δημιουργία εσόδων και για τους υπόλοιπους χώρους που διαχειρίζεται το ΝΠΔΔ όπως είναι το Ιωνικό κολυμβητήριο.
Και αυτό για να ξεπεραστούν προβλήματα που έχουν να κάνουν με έλλειψη προσωπικού, αφού λόγω συνταξιοδότησης 4 ατόμων αυτή τη στιγμή στο Ιωνικό Κολυμβητήριο δεν υπάρχει κανένας εργαζόμενος για την καθαριότητα, την ώρα που καθημερινά εξυπηρετούνται περί τα 500 άτομα, κυρίως παιδιά.
era-aegean.gr