Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΙΟΥ

 Η συνεχής συρρίκνωση των μισθών και των εισοδημάτων καθώς και η τεράστια και αυξανόμενη ανεργία – λόγω της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής – έχουν καταστήσει δυσβάστακτη και πολλές φορές αβάστακτη την πληρωμή ενοικίου και λογαριασμών, ειδικά αυτών της ΔΕΗ.
   Όλοι εμείς –άτομα και συλλογικότητες-  που συμμετέχουμε και δραστηριοποιούμαστε στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου θεωρούμε ότι, τόσο η στέγη όσο και η ηλεκτρική ενέργεια και το νερό, είναι αγαθά που δεν είναι δίκαιο να τα στερηθεί κανένας συμπολίτης μας. Είναι αδύνατον να ζει κάποιος με στοιχειώδη υλική αξιοπρέπεια αν δεν έχει σπίτι, ηλεκτρικό ρεύμα ή νερό.
   Πέρα λοιπόν από οποιεσδήποτε δυσκολίες αποφασίσαμε ότι αυτά τα κοινωνικά αγαθά πρέπει να παρέχονται σε όλους τους συμπολίτες μας και προς αυτή την κατεύθυνση τα μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Χίου θα πράξουν ότι μπορούν με γνώμονα το Δίκαιο, την Δημοκρατία και τα συλλογικά και ατομικά Δικαιώματα όλων και ιδιαιτέρως των αδυνάτων.

    Κανένας χωρίς στέγη ηλεκτρικό ρεύμα ή νερό στο νησί μας

   Καλούμε όποιον έχει πρόβλημα ή όποιον θέλει και μπορεί να βοηθήσει κάθε Πέμπτη 8:00μμ στο Εργατικό Κέντρο  Χίου (στη συνάντηση της Αλληλεγγύης) ή να απευθυνθεί στο τηλέφωνο: 22710 23550