Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

«Άρχισαν τα όργανα» μεταξύ του Νικήτα και του Άρη


Άρχισαν τα όργανα μεταξύ του Νικήτα και του Άρη
Ούτε τρεις ώρες δεν πέρασαν από τη σχεδόν κοινή τους ανακοίνωση, για την υποψηφιότητά τους για τον Δήμο Αθηναίων και ο Νικήτας... αφού πρώτα μίλησε για το δικαίωμα όλων... να είναι υποψήφιοι, μιλώντας στο extra, είπε πως, το μόνο κοινό του έτερου υποψήφιου για τον Δήμο, Βουλευτή Β' Αθηνών της Ν.Δ., Άρη Σπηλιωτόπουλου, με την πόλη της Αθήνας, είναι ότι, το σπίτι του βρίσκεται σ' αυτή!  

«Το μόνο κοινό του Άρη με την πόλη της Αθήνας είναι ότι βρίσκεται το σπίτι του σ' αυτή. Τόσα χρόνια ως Βουλευτής δεν έκανε ούτε μία Ερώτηση στη Βουλή για την Αθήνα» τόνισε χαρακτηριστικά, ο έτερος Βουλευτής της Ν.Δ. και διεκδικητής του Δήμου Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προ της επίσημης ανακοίνωσης του περίοδο, όταν περίμενε τηλέφωνο από τον αρχηγό της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά - όπως ο ίδιος είπε - ώστε να συζητήσουν το θέμα της υποψηφιότητάς του, «τηλέφωνο που δεν έγινε ποτέ, αφού αντί του Αντώνη Σαμαρά, με κάλεσε ο Μπούρας, που μου ανακοίνωσε πως η Ν.Δ. θα στηρίξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο....» όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε.

«Αν ήταν άλλος αρχηγός θα είχα νευριάσει.... Όμως επειδή τον Αντώνη τον αγαπάω πικράθηκα...» συμπλήρωσε ο υποψήφιος, πλέον και επίσημα, Δήμαρχος Αθηναίων. 

epoli.gr