Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

...ΑΝΟΙΞΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !


Έρχεται η άνοιξη το Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 19 βαθμούς. Μέχρι τότε όμως, το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει ως έχει, με χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές και χιόνια στα ορεινά της χώρας.
Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, Κυκλάδες , Κρήτη και Δωδεκάνησα και σήμερα Δευτέρα θα έχουν βροχές, μπόρες, με μικρή πιθανότητα για τοπικές καταιγίδες. Η Θεσσαλία και η βορειοανατολική Στερεά από το ύψος της Φθιώτιδας και βορειότερα θα έχουν ψιλόβροχο και χιονοπτώσεις στα 500 με 600 μέτρα και πάνω.
Χαμηλές θερμοκρασίες θα δείξει  και σήμερα το θερμόμετρο σε πολλές περιοχές της χώρας. Στους 6 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει ο υδράργυρος στην Κοζάνη, στους 6 βαθμούς και στην Καστοριά, 3 βαθμούς Κελσίου θα δείξει στο Καρπενήσι, 8 στη Λάρισα και 6 βαθμούς Κελσίου στην Τρίπολη.
Οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν τις τελευταίες μέρες πολλές περιοχές της δυτικής και νότιας χώρας, προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας, καθώς το οδόστρωμα, λόγω καθιζήσεων άνοιξε στα… δύο.

aftodioikisi.gr