Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

900 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ



Εννιακόσιες προσλήψεις θα γίνουν το 2014 από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το πρόγραμμα Δακοκτονίας 2014 σύμφωνα με την έγκριση που έδωσαν τρία υπουργεία με κοινή υπουργική απόφαση ενώ οι ειδικότητες που θα ζητηθούν με την προκήρυξη θα είναι γεωπόνοι και εργατοτεχνίτες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αγροτικής ανάπτυξης, που παρουσιάζει το dikaiologitika.gr πρώτο, καθορίζονται οι προσλήψεις που θα γίνουν για το πρόγραμμα Δακοκτονίας 2014.

Σύμφωνα με την απόφαση οι προσληφθέντες θα εργαστούν για την αλλαγή των παγίδων, την πορεία του δακοπληθυσμού και την εφαρμογή των ψεκασμών. Επιπλέον,οι προσληφθέντες θα αναλάβουν την επεξεργασία των στοιχείων του δακοπληθυσμού, της δακοπροσβολής των ψεκασμών, των επιπτώσεων των ψεκασμών στο οικοσύστημα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω καθορίζεται ότι για το έτος 2014, ο αριθμός κατά κατηγορία εκπαίδευσης του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που απαιτείται για την κάλυψη των ανωτέρω αναγκών, έχει ως ακολούθως.

ΠΗΓΗ: http://svouranews.blogspot.com/2014/04/blog-post_5118.html#ixzz2ySN6dQUl