Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ

Σε απάντηση της πρόσκλησής σας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα εξής:
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και το δηλωμένο ενδιαφέρον σας να μας ενημερώσετε για τα του ΔΗΠΕΘΕ.
Ωστόσο θεωρούμε ως Λαϊκή Συσπείρωση ότι τέτοια ζητήματα πρώτον δεν μας είναι ξένα αφενός, αφού γνωρίζετε ότι οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο συνδικαλιστικό σας σωματείο , έχουν "χύσει αίμα" και για να στηριχθούν τα ΔΗΠΕΘΕ και οικονομικά και θεσμικά να είναι αυτοδύναμα και έχουμε προκαλέσει πάμπολλες συζητήσεις στο δημοτικό Συμβούλιο για τα καλώς ή και κακώς κείμενα στο ΔΗΠΕΘΕ, που επίσης γνωρίζετε.
Θεωρούμε λοιπόν ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει και πρέπει να ασχολήθεί ξανά με τα περισσότερα από τα θέματα που θέτετε με εισηγητές και εσάς και όποιον άλλον νομίζει το ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ ως νομικό πρόσωπο που είναι.
Σε κάθε περίπτωση το Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να δεσμευτεί και να αποφασίσει για τα ζητήματα του ΔΗΠΕΘΕ με τη διαφορά ότι και το προηγούμενο είχε πάρει αποφάσεις που με ευθύνη της πλειοψηφίας αρκετές δεν τηρήθηκαν.
Σε κάθε περίπτωση κάθε συνδυασμός έχει πεδίο δόξης λαμπρό να αποδείξει αν εννοεί αυτά που λέει ή αν πρόκειται για "έπεα πτερόεντα".
Εμείς πάντως όπως γνωρίζετε αυτά που λέμε αυτά και εννοούμε και δεν εξαρτούμε τη θέση μας από ψηφοθηρικούς σκοπούς, γεγονός που ως ΛΑΣ και ως ΚΚΕ το πληρώνουμε.
Την επιστολή σας την κρατάμε και θα τη θέσουμε για συζήτηση στο νέο δημοτικό Συμβούλιο, αλλά όπως αντιλαμβάνεστε από ταπαραπάνω δεν θα παρευρεθούμε στην  εκδήλωσή σας.
 
Ευχαριστούμε
Για τη Λαϊκή Συσπέιρωση
Μάρκος Σκούφαλος
Δημοτικός Σύμβουλος